NAJBOLJI PROŠLOGA VIKENDA / Napadači dominiraju u momčadi kola, a Dinamov heroj zaradio gotovo savršenu ocjenu

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Momčad 8. kola prema SofaScoreu su se našli igrači iz pet ekipa, a dominiraju nogometaši Dinama. Naime, Dinamo u najboljoj jedanaestorki kola ima tri igrača, dok Hajduk, Varaždin i Istra imaju po dvojicu

5.9.2022.
12:51
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

HNL je došao do svog osmog kola u kojem smo imali priliku gledati pet prilično zanimljivih utakmica. Nogometne dane otvorili su Dinamo i Rijeka već u petak. Proteklih godina taj susret je bio istinski derbi no ovog puta su se susrele prva i posljednja momčad prvenstva. Dinamo je bio dominantan te je potvrdio prvo mjesto s 3:1.

U žestokom susretu Varaždina i Gorice vidjeli smo tri pogotka i dva crvena kartona, a domaćini su bili bolji s 2:1. Šibenik je u subotu spriječio Rene Pomsa, novog stratega Osijeka da dođe do troboda. Kasnim pogotkom je momčad sa Šubićevca postavila konačnih 1:1 i kući odnijela vrijedan bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istra i Lokomotiva su otvorili nedjeljno predvečerje okršajem na Aldo Drosini. Gosti iz Zagreba su u utakmici punoj kikseva bili spretniji, sretniji i bolji s 1:2 te se kući vraćaju s tri boda. U posljednjem dvoboju kola Hajduk je u Splitu demolirao Slaven Belupo s čak 5:1 iako su gosti vodili na poluvremenu.

Momčad 8. kola prema SofaScoreu su se našli igrači iz pet ekipa, a dominiraju nogometaši Dinama. Naime, Dinamo u najboljoj jedanaestorki kola ima tri igrača, dok Hajduk, Varaždin i Istra imaju po dvojicu. Po jednog predstavnika u momčadi kola imaju Šibenik i Osijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Najboljih 11 proteklog kola bi izgledalo ovako:

L.Majkić – R. Lauritsen, J. Elez, Y.Cheberko – B.Matić – D.Špikić, T.Teklić, A.Elezi, M.Oršić – N.Kalinić, A.Erceg

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji igrač kola je Dinamov Mislav Oršić koji je s dvije asistencije i pogotkom te nizom sjajnih akcija u dvoboju protiv Rijeke dobio gotovo savršenih 9.9. Impresivne ocjene koje prijelaz 8.0 su zavrijedili još Nikola Kalinić, Agon Elezi i Dario Špikić.

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo