NAPADAČ VATRENIH PRIZNAO: / 'Ovdje me nitko ne prepoznaje, a Ranieri mi je trebao dati priliku'

Image

Andrej Kramarić prošlog je vikenda zabio prvi gol u dresu svog novog kluba Hoffenheima. Bilo je to dovoljno za bod (1:1) fenjeraša u Bundesligi protiv Darmstadta.

17.2.2016.
17:43
VOYO logo

"Lisice" su i bez Kramarića, nakon prošlosezonske borbe za ostanak, postale hit Premier lige i trenutačno su, s raspoloženim napadačkim dvojcem Vardy - Mahrez, vodeća momčad lige. Jasno da s takvim rezultatima, trener Claudio Ranieri nije želio eksperimentirati s Kramarićem, iako hrvatski napadač vjeruje da je trebao dobiti priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zaslužio sam priliku kod Ranierija'

"Što je, tu je. Splet okolnosti je bio takav da sam uglavnom bio sa strane, ali smatram da sam ponašanjem i zalaganjem na treninzima zaslužio priliku kod trenera. Nisam u početku ni slutio da ćemo biti najozbiljniji kandidati za naslov. Pričali smo o 40 bodova i ostanku u ligi, ali se pokazalo da Leicester vrijedi puno više", kazao je Andrej Kramarić u razgovoru za Sportsport.ba.

Ipak, odlazak iz Rijeke u Leicester ne smatra pogrešnim potezom u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je bio moj prvi i najvažniji transfer. Zato se nisam pokajao što sam nakon uspjeha i golova u Rijeci, prešao u Leicester. Na kraju nisam dočekao ono što sam očekivao. Sve me to natjeralo da promijenim sredinu u zimskom prijelaznom roku, željan sam igre, približava se Euro u Francuskoj."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nije lako doći u Bundesligu i početi zabijati'

U Hoffenheimu ga je dočekala borba za ostanak, ovaj njemački klub je pretposljednji na tablici, sa šest bodova manje od sigurne zone.

"Bilo bi dobro da nas u ovoj polusezoni malo pomazi i sreća. Trebamo dohvatiti tih nekoliko bodova koliko nam bježe konkurenti, ali optimisti smo, vjerujemo u sretan ishod. Nadam se da će mi se sad otvoriti, iako mi je slavlje poremetio prvi crveni karton u karijeri. Strpljiv sam, nije lako doći po prvi put u Bundesligu i početi zabijati", zaključio je Kramarić otkrivši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navijači me u ovdje u Njemačkoj ne prepoznaju na ulici. Nije euforija kao kada sam potpisao za Leicester."

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo