NAPADAČ RIJEKE VJEROJATNO JE NAJNESRETNIJI NOGOMETAŠ U HRVATSKOJ: / Pogledajte što mu se dogodilo sinoć na Rujevici

Image
Foto: Screenshot

Nikako nema sreće s postizanjem golova

25.9.2020.
8:53
Screenshot
VOYO logo

Nogometaši Rijeke izborili su plasman u završnu rundu kvalifikacija Europske lige nakon što su na Rujevici nakon produžetaka pobijedili ukrajinski Kolos Kovalivku s 2-0.

Bila je to tvrda utakmica bez previše prilika na obje strane, a pitanje pobjednika razriješeno je u produžetku. Rijeka je povela u 102. minuti golom Joao Escovala, a pobjedu domaćina potvrdio je Franko Andrijašević golom u 115. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

24.09.2020., stadion HNK Rijeka, Rijeka - Trece pretkolo Europske lige, HNK Rijeka - FC Kolos Kovalivka. Joao Escoval, Sandro Kulenovic Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

A jedan detalj s utakmice posebno je zanimljiv. Naime, otkako se lani vratio iz Poljske u Hrvatsku, Sandro Kulenović nije postigao niti jedan pogodak u 18 nastupa za Dinamo. Prije nekoliko dana otišao je na posudbu u Rijeku, a u njegovom prvom nastupu imao je ogromnu priliku upisati se u strijelce. Međutim, njegov udarac prema praznom golu zaustavila je lokva vode i to na samoj gol liniji. Srećom za Rijeku, Andrijašević je bio najbliži lopti pa ju je pospremio u mrežu.

Ovu situaciju možete pogledati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo