NAPAD NA MAMIĆEVA MILJENIKA: / 'Kako taj već nije dao ostavku!?'

Debakl hrvatske U-19 reprezentacija koja na nedavnom kvalifikacijskom turniru nije uspjela izboriti plasman na Europsko prvenstvo i dalje jedna od glavnih tema u našem nogometu.

3.4.2015.
13:34
VOYO logo

Izbornik Ferdo Milin nije na završnom kvalifikacijskom turniru mogao računati na Halilovića, ali je imao sve ostale adute poput Roguljića, Murića i Bašića, a reprezentaciju su pojačali i mlađi dragulji Ćorić, Vlašić i Balić. No, sve to nije bilo dovoljno: Hrvatska je završila na posljednjem mjestu u skupini i od nastupa na Euru neće biti ništa.

Ubrzo nakon debakla se javio tehnički direktor Hrvatskog nogometnog saveza Romeo Jozak, čovjek kojeg je na to mjesto pogurao Zdravko Mamić nakon što je godinama u Dinamu bio zadužen za razvoj mladih igrača. Jozakove su izjave zasmetale Hajdukovom treneru Stanku Poklepoviću koji je rekao što misli na konferenciji za novinare uoči utakmice protiv Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto ne pišete o Jozaku. Čovjek kaže da naši momci nemaju karakter, kako ga nije sram? Kako taj Jozak nije dao ostavku", zapitao je iznervirani Špaco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo