'NANE' BRILJIRAO POPUT MOURINHA: Bilić 'bocnuo' engleske novinare u stilu 'Special Onea'

Image
Foto: AFP

Slaven Bilić je došao do druge pobjede od kad je ovoga ljeta preuzeo klupu West Hama. Velike pobjede. Na Anfieldu je s 3:0 srušen Liverpool.

29.8.2015.
20:04
AFP
VOYO logo

52 godine bile su potrebe West Hamu da na Anfieldu svlada Liverpool. Dugi pobjednički post nad Redsima u Liverpoolu prekinuo je Slaven Bilić koji je svoju momčad sjajno strateški pripremio i pametnom partijom svladao velikog protivnika.

Image
PREDSTAVA ZA PAMĆENJE: /

West Ham Slavena Bilića osramotio Liverpool usred Anfielda

Image
PREDSTAVA ZA PAMĆENJE: /

West Ham Slavena Bilića osramotio Liverpool usred Anfielda

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moji igrači su savršeno proveli naš zacrtani plan", kazat će bivši hrvatski izbornik i malo se našalit poput svog kolege na klupi Chelsea, Josea Mourinha.

Duhoviti i lukavi Bilić

"Parkirali smo autobus, ali nismo povukli ručnu", izjavio je nakon susreta Bilić, šaljivo se referirajući tako na izjavu koju su mu novinari "stavili u usta" prije ovog gostovanja, kako će protiv Redsa parkirati autobus i igrati samo obranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham je pružio sjajnu partiju i došao do velika tri boda. Liverpool je bio momčad koja je veći dio utakmice napadala, ali West Ham je sjajno stajao na terenu i pametno igrao, čekajući pogrešku nogometaša Brendana Rodgersa koji će se nakon ovog poraza morati zapitati neke stvari.

Plan koji je uspio

Bilić je zatvorio sve prilaze golu, a golove za londonski sastav postigli su Lanzini u 3. minuti, Noble u 29. minuti i Sahko u 92. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrali smo dobro, odlično smo započeli dvoboj. Bili smo organizirani, imali smo plan koji su igrači savršeno proveli i na kraju smo slavili. Njihova kretanja, koncentracija i igra s loptom su bili na najvišoj razini, a u obrani smo jednostavno bili odlični, besprijekorni", opisao je svoju igru Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo