NAKON ULTIMATUMA ČELNICIMA BARCE: / Doznao se razlog Messijeve čudne reakcije nakon pobjedničkog gola

Image

Otkriven je razlog zašto Lionel Messi nije slavio pobjednički pogodak iz penala u 90. minuti protiv slabašnog Leganesa u nedjelju.

21.2.2017.
12:54
VOYO logo

Prema pisanju katalonskog Mundo Deportiva, sportskog dnevnog lista inače bliskom Barceloni, Messi nije slavio gol, ne zato što je bio poklonjen "katalonskom gigantu", nego zbog žestokih kritika nakon njegove očajne predstave protiv Barce. To je otkrio i argentinski izbornik Edgardo Bauza, prenosi britanski Goal.com.

ŠTO SE DOGAĐA S MESSIJEM? Barcelonin čarobnjak iznenadio čudnom reakcijom nakon pobjedničkog gola

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nije slavio zbog kritika'

"Nije slavio zbog kritika koje su mu bile upućene nakon poraza od PSG-a. Primjetio sam da je bio jako ljut nakon što je postigao gol", kazao je Edgardo Bauza.

Bauza je u pravu. Nakon što je zabio gol pogodak vrijedan tri boda s kojim su Katalonci ostali u utrci za naslov prvaka Španjolske, Messi ne samo da nije slavio, nego je izgledao ljutito. Španjolski mediji raspisali su se o ovom slučaju, ističući njegovo nezadovoljstvo trenutnim rezultatima kluba, kao i razvojem situacije u susretu protiv Leganesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klupskim čelnicima postavio ultimatum

Vrijedi spomenuti kako je Messi, prema pisanju Diario Gola, klupskim čelnicima postavio ultimatum kojim traži odlazak trenera . Messi navodno traži da se klub riješi francuskih reprezentativaca Jeremyja Mathieua i Lucasa Dignea te portugalskog veznjaka Andrea Gomesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MESSI JE LUPIO ŠAKOM O STOL: /

Argentinski čarobnjak traži da ova četvorka napusti Camp Nou!

Image
MESSI JE LUPIO ŠAKOM O STOL: /

Argentinski čarobnjak traži da ova četvorka napusti Camp Nou!

Potonja su dvojica u klub stigla prošlo ljeto, ali Messi smatra da se nisu previše iskazali i uklopili u Barceloninu igru. Mathieu je u klubu od 2014., ali ni u jednom se trenutku nije nametnuo kao pouzdano rješenje za stopersku poziciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo