'Nakon svega Bilić zaslužuje malo više respekta!'

Iako ga je predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš nedavno prozvao, trener Bijelih Krasimir Balakov nije se dao navući u medijsku prepirku s njim.

14.10.2011.
15:23
VOYO logo

"To što je bilo, bilo je, ne može se promijeniti. Otpočetka mi je jasno da Hajduk živi od mladih igrača, od svoje škole, ali to ne ide preko noći. To zna i predsjednik Maleš, stisnuli smo ruku jedan drugome, idemo dalje. Znate da se u tri-četiri mjeseca mladi igrači ne mogu baš tako lako ubaciti u vatru. U godinu dana se mladi igrači mogu ubaciti, to je strategija", kazao je Balakov.

Nije lako gurati mlade igrače i juriti rezultat. Jedno i drugo teško idu ruku pod ruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moju koncepciju ništa ne mijenja, imamo sedam-osam reprezentativaca u mladoj selekciji. To je proces. Trener ovisi o rezultatu, zato moramo imati harmoniju, ne može se ništa preko noći. Mladi igrači i rezultat, to trebao spojiti, i to ne ide preko noći, to je proces od godinu, dvije. Nije bitno jesam li ja trener ili netko drugi", rekao je trener Hajduka.

O detaljima razgovora s predsjednikom Malešom nije htio. Nakon uvodnog dijela okrenuo se utakmici s Osijekom. Nije želio otkriti da Andrića muči lagana ozljeda mišića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno nema Kukoča, Milićevića, on je od utakmice s Karlovcem na individualnom programu. Drago Gabrić je bio u važnoj fazi, odradio je mini pripreme, u dobrom je ritmu, 99,9 posto je da će biti među osamnaest za utakmicu protiv Osijeka", kaže Balakov.

Svjestan je da Hajduk zaostaje sedam bodova za Dinamom, da trenutna situacija na tablici i nije baš dobra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želimo vratiti vjeru navijača, ne bi trebalo jedno poluvrijeme oslikati četiri mjeseca rada, ali znam da je ovo Hajduk i da to može biti tako. No, realist sam, znam da nam treba vremena", kazao je Balakov.

Za kraj se osvrnuo na posljednja zbivanja. Pratio je utakmice Hrvatske, sva događanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa novo na Balkanu, to je na ovim prostorima normalna stvar. Najvažnije je da Hrvatska ode na prvenstvo Europe. Ono što je Bilić napravio za Hrvatsku zaslužuje malo više respekta", zaključio je Balakov.

specijal-201102150360004-Hajduk

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110070518006 arti-201110070725006 arti-201110070169006

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo