NAKON SMJENE OGLASIO SE I KOS: / 'Nismo trgovali sa sucima, ali odobrio sam ugošćavanje na razini hrane i pića'

Image
Foto: PIXSELL

"Kao odgovorna osoba u klubu preuzimam odgovornost. Svjestan sam da sam trebao reagirati bolje. Ne želim ugroziti moralni aspekt Hajduka niti destabilizirati klub", rekao je Kos

22.4.2018.
23:13
PIXSELL
VOYO logo

HAJDUK NAKON DERBIJA TRAŽI NOVOG PREDSJEDNIKA: Nadzorni odbor sporazumno raskinuo ugovor s Ivanom Kosom

Image
HAJDUK NAKON DERBIJA TRAŽI NOVOG PREDSJEDNIKA: /

Nadzorni odbor sporazumno raskinuo ugovor s Ivanom Kosom

Image
HAJDUK NAKON DERBIJA TRAŽI NOVOG PREDSJEDNIKA: /

Nadzorni odbor sporazumno raskinuo ugovor s Ivanom Kosom

Nakon što je predsjednika NO-a Hajduka Slaven Marasović objavio da je došlo do sporazumnog raskida ugovora sa predsjednikom Uprave Ivanom Kosom, svoje viđenje situacije dao je i sam Kos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svojim dečkima čestitam na borbi i dobrom pristupu na utakmici, ali ostaje žal što nismo pobijedili u ovakvoj atmosferi. To je ono što nogomet je, sport je prevrtljiv, ne pobjedi uvijek bolji", rekao je Kos pa nastavio:

'Mirne savjesti odlazim'

"Gospodin Marasović prenio vam je odluku. Ja sam prihvatio biti ovdje u nekom tranzicijskom razdoblju kako klub ne bi došao u poziciju destabilizacije, nemira i potresa. Uprava, ja, niti jedan djelatnik, nitko nije napravio nikakvo kriminalno djelo. Nismo trgovali sa sucima, utjecali na njih, imali dogovore s njima, niti u jednom trenutku nismo napravili nijednu nedozvoljenu radnju. Jako dobro znate koliko smo naglašavali naše borbe protiv nepravilnosti u hrvatskom nogometu. U nekoliko navrata u zadnja dva tjedna sam rekao da zagovaram i stranog povjerenika za suđenje. U nekoliko navrata sam govorio da baš zbog te kontaminiranosti suđenja u nas treba doći za finale kupa suditi netko sa strane. I danas smo bili svjedoci niza pogrešaka. Gdje smo bili u očima sudačke organizacije najbolje govori da naš sadašnji trener koji već dugo radi nikad prije nije bio isključivan, a od dolaska u Hajduk je isključen dvaput", rekao je u svom izlaganju još uvijek aktualni predsjednik Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svjestan sam da je narušeno povjerenje navijača. Odobrio sam ugošćavanje na razini hrane i pića. Nisam se bavio konkretnim razinom ugošćavanja, ali smo svjesni da je ono prošlo razinu nužnog. Kao odgovorna osoba u klubu preuzimam odgovornost. Svjestan sam da sam trebao reagirati bolje. Ne želim ugroziti moralni aspekt Hajduka niti destabilizirati klub. Svaki bod u mom mandatu je apsolutno čisto osvojen, svaki bod je čist kao suza, to vam jamčim. Novi predsjednik će sjesti u vruću stolicu. Mirne savjesti odlazim", poručio je Kos, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Još se ne zna tko će naslijediti Kosa, ali u kuloarima se priča kako bi to mogao biti Stipe Pletikosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo