NAKON RUŠENJA HAJDUKA U RUDEŠU PRIZNALI DA NIJE SVE BAJNO: / 'Ne družimo se van terena. Oni su nepripremljeni i bezobrazni'

Image
Foto: PIXSELL
7.11.2017.
14:14
PIXSELL
VOYO logo

Igrači se, naime, teško sporazumijevaju, dapače i nemoguće kada su španjolska pojačanja momčadi u pitanju, javlja 24sata.hr.

"S njima se nemoguće sporazumijevati, ne znaju ništa pričati osim španjolskog. Evo, tu su već nekoliko mjeseci, i nisu se potrudili naučiti niti osnove engleskog ili hrvatskog. Za španjolsku trojku pripremio sam osnovne riječi na španjolskom, engleskom i hrvatskom, no zabadava. Nisu to ni pipnuli. Obećali su sada da hoće, no to ćemo tek vidjeti. Taj nedostatak komunikacije nam je veliki problem", priznao je kapetan kluba Leo Mesarić kojem u komunikaciji sa suigračima ne pomaže niti činjenica da sam govori četiri jezika, među njima i španjolski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno, meni je to potpuno nepoštivanje kluba, baš bezobrazno. Došli su u Rudeš potpuno nepripremljeni. Pazite, ja sam igrao u Grčkoj i na Kreti nekoliko godina, ali već nakon nekoliko mjeseci sam znao pa i više od osnova grčkog. A pazite, znao sam i engleski, pa vjerojatno nisam ni trebao učiti grčki, no učinio sam to iz poštovanja", kazao je Mario Budimir i zaključio:

"Naravno da se ne družimo s njima van terena, ali nismo mi za to krivi, oni su se svojim ponašanjem distancirali od momčadi. Za njihovo bi dobro bilo da se malo trgnu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo