NAKON NEUGODNOG UDARCA: / Luka Modrić bez problema riješio Benitezov zadatak

Image
Foto: AFP

Oporavljeni hrvatski reprezentativac Luka Modrić ispunio je ne baš lagani zadatak svog novog trenera u Real Madridu, španjolca Rafe Beniteza.

22.7.2015.
19:29
AFP
VOYO logo

Naime, Benitez je na kraju današnjeg treninga postiavio lopte na nekih dvanaest metara od gola i svojim igračima zadao zadatak-onaj tko pogodi prečku, može ići.

Da stvar bude bolja, Luka je bio jedan od samo nekoliko igrača kojima je to uspjelo iz prve. Modrićevu preciznost nisu imali mladi Norvežanin Oedegaard, Jese i Arbeloa, koji su se dugo mučili. Benitez je samo gledao, zajedno s igračima koji su im poručili:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dečki, nema žurbe, donijet ćemo vam ručak ako treba. Vidimo se na večernjem treningu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benitez puno razgovara sa Modrićem

Što se tiče novosti iz Reala, Kraljevi su u punom trenažnom procesu na pripremnom turniru u Melbourneu uoči nove sezone u kojoj će htjeti isprati gorak okus poraza prošle sezone, u kojoj nisu uspijeli uzeti niti jedan važniji trofej.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka je sad u potpunosti oporavljen, još uvijek se na treninzima pazi da mu se ne ulazi pregrubo u duele, iako je Pepe danas na to zaboravio pa je zabrinuo liječničku službu španjolske momčadi zbog pregrubog starta nad Hrvatom. Brazilski stoper je nezgodno udario Modrića u desnu nogu, a iako je Modrić sam kazao liječnicima kako može nastaviti s treningom, bilo je vidljivo kako trpi bolove.

Benitez puno razgovara sa Modrićem i objašnjava što od njega očekuje u nadolazećoj sezoni. Sve u svemu, Modrić će imati važnu ulogu u Benitezovom sustavu igre Reala. Dobro je to novinar Marce napisao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka je prva violina Reala".

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo