Nakon hrvatskog kraha poznato je gdje će se igrati finale EURO-a

UEFA je u subotu potvrdila kako je dobila ukupno 19 ponuda za domaćinstvo Europskog prvenstva 2020. godine koje će se igrati diljem Europe.

26.4.2014.
15:07
VOYO logo

Među kandidatima nema Hrvatske koja je s nizom država povukla prijavu u posljednji trenutak, a to su između ostalih učinili i Portugal, Poljska, Češka i Turska. Turska je bila jak kandidat za jednu od utakmica polufinala ili finala, međutim odustala je od kandidature kako bi se mogla usredotočiti na organizaciju Europskog prvenstva 2024. godine.

Kandidaturu su predali Azerbajdžan (Baku), Bjelorusija (Minsk), Belgija (Bruxelles), Bugarska (Sofija), Danska (Kopenhagen), Engleska (London), Makedonija (Skopje), Njemačka (München), Mađarska (Budimpešta), Izrael (Jerusalem), Italija (Rim), Nizozemska (Amsterdam), Irska (Dublin), Rumunjska (Bukurešt), Rusija (St. Peterburg), Škotska (Glasgow), Španjolska (Bilbao), Švedska (Stockholm), Wales (Cardiff).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finale i polufinale bit će odigrano na Wembleyu i na Allianz Areni jer su samo Engleska i Njemačka predali kandidaturu za završni paket koji uključuje ove utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo