TUDOR NE IDE DALJE / Nakon 45 minuta imao ulaznicu za osminu, a onda ostao praznih ruku: 'Bilo je galame, to nas je koštalo'

Image
Foto: Profimedia

Tottenham će tako s prvog mjesta u nastavak natjecanja, a na drugom mjestu završio je Eintracht Frankfurt koji je u dramatičnom dvoboju pobijedio Sporting rezultatom 1:2. U Europsku ligu tako ide portugalski klub

2.11.2022.
8:41
Profimedia
VOYO logo

Završilo je šesto kolo Lige prvaka za skupine A, B, C i D te je stoga zasad poznato 14 sudionika osmine finala.

Nogometaši Tottenhama pobijedili su na Velodrome stadionu Marseille, kojeg vodi hrvatski trener Igor Tudor s 2:1 te je tako Tottenham izborio osminu finala ovog natjecanja, dok je Marseille ispao iz Europe i na kraju završio na nesretnom četvrtom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marseille je potpuno dominirao tijekom prvog poluvremena. Zbio je suparnika u njegov šesnaesterac i nakon brojnih prilika inicijativa se isplatila u sudačkoj nadoknadi kada je Mbemba glavom zabio za 1:0.

Image
MALA NOĆNA MUZIKA /

Besana noć za Perišića: Navijači Marseilla se poslužili starim Torcidinim trikom pred utakmicu

Image
MALA NOĆNA MUZIKA /

Besana noć za Perišića: Navijači Marseilla se poslužili starim Torcidinim trikom pred utakmicu

U nastavku utakmice Tottenham je krenuo puno otvorenije, a to je rezultiralo pogotkom Lengleta koji je na asistenciju Ivana Perišića pospremio loptu u mrežu za izjednačenje. Tudorova ekipa imala je sjajnu šansu i u završnici, ali do pogotka vrijednog osmine finala - nisu uspjeli doći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak štoviše, Marseille je na kraju izgubio golom Hojbjerga u 95. minuti. Dotad je Marseille, s obzirom na rezultat iz Lisabona, imao treće mjesto i nastavak natjecanja u Europskoj ligi, ali je na kraju ostao bez ičega. Hrvatski reprezentativac odigrao je cijelu utakmicu za goste iz Londona.

"U zadnjim minutama vladala je potpuna pomutnja, bilo je galame. Nažalost, to nas je koštalo. Na kraju sam tražio od igrača da ne idu previše naprijed, da se ne bi raspale linije. Ali bilo je puno buke, riječi nisu dopirale do mojih nogometaša. Oni su jednostavno samo htjeli postići pogodak", poručio je trener0 Marseillea Igor Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisu čuli, bilo je puno buke. Nismo se zamarali s ostalim rezultatima u skupini. Htjeli smo da igrači mislima ostanu isključivo u igri te da ne razmišljaju o ostalim okolnostima", dodao je.

Tottenham će tako s prvog mjesta u nastavak natjecanja, a na drugom mjestu završio je Eintracht Frankfurt koji je u dramatičnom dvoboju pobijedio Sporting rezultatom 1:2. U Europsku ligu tako ide portugalski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo