NAJVEĆI TRANSFER U POVIJESTI NOGOMETA! Španjolci plasirali senzaciju o Messiju: / 'To bi izazvalo potrese tektonskih razmjera'

Image

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez nagovara Lionela Messija da prijeđe u redove Los Blancosa, piše španjolski novinar Javier Gomez Matallanas za list El Confidencial.

22.2.2017.
11:24
VOYO logo

"To bi bila bomba", počinje španjolski novinar priču o operaciji koja je iznimno komplicirana i praktički nemoguća, kako u tekstu navodi.

LJUTITI MESSI IZDAO NOVU NAREDBU: Čelnicima Barce poručio kojeg igrača moraju dovesti sljedeće sezone

Sjećamo se transfera Figa iz Barce u Real

"Nitko nije očekivao niti vjerovao da bi Luis Figo prešao iz Barcelone u Real, pa se upravo to dogodilo", objašnjava Javier Gomez Matallanas osvrčući se na povijesni transfer koji je uzdrmao španjolski nogomet i Kataloniju. Rivalstvo između Reala i Barcelone iznimno je veliko i izlazi iz običnih sportskih okvira u one političke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

El Confidencial tvrdi kako predsjednik Real Madrida Florentino Perez smatra kako si klub može priuštiti dovođenje po mnogima najboljeg nogometaša današnjice i već sad jednog od najboljih nogometaša u povijesti najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Katalonija bi se tresla

Taj bi transfer bio itekako marketinški isplativ za Madriđane. Iako bi izazvao potrese tektonskih razmjera. Možete samo zamisliti kako bi se Katalonija tresla da njihov najbolji nogometaš, simbol Barcelone, obuće dres mrskog im kluba. Ubilo bi to u pojam Katalonce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio bi to spektakularan potez. Najveći transfer u povijesti nogometa. Veći i od transfera Luisa Figa. Ako bi, kojim slučajem, Perez napravio nemoguće, s tim transferom zauvijek bi se upisao u povijest Real Madrida", stoji u tekstu.

Svjetski nogometni monopol

El Confidencial ističe i kako bi Real sa Ronaldom i Messijem imao svjetski nogometni monopol nad svima. Isto tako, to bi bilo prvi puta da Perez potpisuje jednu veliku zvijezdu Barcelone. Perez je, navodno, već jednom pokušao nagovoriti Lionela Messija na promijeni klupske boje, ali tada nije uspio u svojoj namjeri. Sad se nada da hoće. Argentinac još nije potpisao novi ugovor s Barcom jer pregovori teku neočekivano sporo. I tu Perez vidi svoju priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako bi, kojim slučajem, Messi odlučio ući u pregovore s Barcelonom oko svog odlaska iz kluba (u Real, City, Chelsea, United ili PSG), njegova cijena bila bi manja od 250 milijuna eura, koliko stoji u klauzuli i mogao bi, stoga, otići iz Barcelone za cijenu koja se kreće između 80 i 100 milijuna eura", ističe El Confidencial, pozivajući se na procijene specijalista za velike nogometne operacije i transfere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo