NAJVEĆI TRANSFER U POVIJESTI NOGOMETA! Španjolci, Francuzi i Englezi javljaju: / 'Neymar na korak od PSG-a, Brazilac se već oprostio od suigrača'

Image
Foto: Screenshot: Facebook/AFP

Iz dana u dan sve je jasnije da se nešto opasno kuha oko najvećeg transfera svih vremena, onog Neymara iz Barcelone u PSG.

21.7.2017.
22:57
Screenshot: Facebook/AFP
VOYO logo

Možda je za neke u čitavoj ovoj priči oko Neymarovog odlaska iz Barcelone teško "dati ozbiljan ton", posebice nakon što je ona već demantirana. No, u petak poslijepodne relevantni mediji raspisali su se o Neymaru i njegovom prelasku u bogati PSG. I pišu na taj način kao da je to već - gotova stvar!

Image
OVO JE PRAVA ISTINA: /

Glasine da Neymar prelazi u PSG pustio je sam francuski klub i za to ima sasvim opravdan razlog

Image
OVO JE PRAVA ISTINA: /

Glasine da Neymar prelazi u PSG pustio je sam francuski klub i za to ima sasvim opravdan razlog

TRANSFER KOJI PROBIJA SVE GRANICE:

Catalunya Radio javlja da je Neymar '95 posto PSG-ov'

"Gdje ima dima, ima i vatre", rekli bi smo. Pa tako pouzdani Catalunya Radio javlja da je Neymar "95 posto PSG-ov'', a isti izvor tvrdi da je ključni dokaz da je transfer u tijeku i na korak do realizacije potpisani ugovor koji Neymarovu ocu i zastupniku jamči bogat bonus za nagovaranje sina da potpiše za francuskog velikana koji ima novaca i koji bi ovim transferom ispisao novu stranicu nogometne povijesti i pomaknuo granice. Navedeno prenosi i britanski tabloid Metro, kao i ostali engleski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zarađivao bi 596 tisuća funti tjedno u sljedećih pet godina

Ugledni francuski Le Parisien također piše o transferu Neymara iz Barcelone u PSG. Francuzi u tekstu ističu da se Brazilac već oprostio od suigrača na Camp Nouu te da sprema kofere za Park prinčeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tekstu se tvrdi i da će u sklopu petogodišnjeg ugovora zarađivati 596 tisuća funti tjedno i to nakon oporezivanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Le Parisien ističe i kako su čelnici Barcelone odustali od nagovaranja Neymara da ostane na Camp Nou i već se okrenuli krpanju velike rupe koja bi (će) nasta(ti)la njegovim odlaskom.

Veratti prva želja Katalonaca

Prva želja Katalonaca je Marco Veratti, talentirani Talijan koji bi sasvim sigurno osvježio vezni red Barcelone i bio veliko pojačanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SVIJET JE POTPUNO POLUDIO: Za zvijezdu Barcelone ponudili 222 milijuna eura, svi čekaju što će odlučiti

Također, Francuzi javljaju, a portal 90. min prenosi i kako su iz Barcelone prema Liverpoolu navodno već poslali 80 milijuna tešku ponudu za Brazilca Philippea Coutinha, koji je prošle sezone za Redse zabio 14 golova u 36 susreta u kojima je nastupio uz 9 dodavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolazak sjajnog veznjaka Liverpoola uvelike bi ublažio udarac nastao odlaskom Neymara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslali ponudu za Coutinha, ali Liverpool ju je odbio

U Barci Coutinha vide kao idealnu zamjenu za veterana Iniestu, ali Klopp tvrdi da Brazilac ostaje na Anfieldu i da nije na prodaju. Ugledni britanski Guardian u posljednjim satima petka piše kako je Liverpool ipak odbio ponudu Barcelone za Coutinha u visini od 80 milijuna eura.

No isto tako, eventualni dolazak Coutinha, tvrdi Le Parisien, možda je očajnički potez Barce da zadrži Neymara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Coutinho i Neymar veliki su prijatelji, isto kao Coutinho i Luis Suarez, a Neymar je već ranije nagovarao čelne ljude "katalonskog giganta" da kupe Coutinha. Njegov dolazak na Camp Nou možda bi uvjerio Neymara da se ipak predomisli i ostane u Barceloni. No to su sad špekulacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dybala se također spominje

Katalonski Mundo Deportivo piše kako je osim Coutinha na radaru Barce i Paulo Dybala. Sjajni Argentinac nedavno je produžio ugovor s Juventusom do 2022., a premda u njegovu ugovoru nema oslobađajuće klauzule kao u slučaju Neymara, El Mundo Deportivo smatra kako bi se lako mogao sklopiti posao ako u Barci zaista budu ustrajali u tome da se to ostvari.

El Mundo izvještava i da bi Juventus pristao na prodaju ako bi Katalonci ponudili između 110 i 120 milijuna eura, što Barceloni, ne bi bio problem platiti nakon što inkasira velike novce prodajom Neymara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugledna madridska Marca, pak, izvještava također o Neymaru. Pa u svom tekstu ističe kako su u Barceloni svjesni da je Neymarov odlazak sve izvjesnija opcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neymara su suigrači pokušali nagovoriti da ostane, ali čini se kako je Brazilac već odlučio, dodaje najugledniji španjolski sportski dnevnik, inače glasilo Reala, koji čita preko dva milijuna Španjolaca.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo