Najveći divljak Engleske se poklonio Modriću!

Čini se da je Joey Barton, ekscesni kapetan Queens Park Rangersa, veliki fan Tottenhamovog hrvatskog reprezentativca Luke Modrića, sudeći prema postu kojeg je objavio na Twitteru ovoga vikenda.

20.9.2011.
14:57
VOYO logo

''Kakav gol Modrića! To je daleko najbolji igrač protiv kojeg sam igrao prošle sezone'', napisao je Barton, koji je minule sezone nosio dres Newcastlea.

U QPR je prešao krajem kolovoza, te je dobio i kapetansku vrpcu u novom klubu, iako je u karijeri napravio na desetke teških ekscesa kažnjivih zakonom, od bezbrojnih tučnjava do bolesnih ispada kao što je bilo gašenje čikova na mladom suigraču za vrijeme igranja u Manchester Cityju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakako, pogodak kojem se divi je gol koji je Modrić zabio u nedjelju na White Hart Laneu protiv Liverpoola. Njegovim sjajnim projektilom Spursi su poveli s 1:0, da bi na kraju demolirali Redse sa 4:0.

Modrić je u Engleskoj ovih dana jako spominjano ime. Kevin Bond, pomoći trener Tottenhamovih nogometaša, izjavio je za BBC Sport da je predsjednik Daniel Levy napravio fantastičnu stvar za klub zadržavši hrvatskog veznjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka si je u glavi napokon posložio stvari i to se vidi. Odluka da ga se zadrži pokazat će se uistinu vrlo mudrom", rekao je Bond i dodao:

"Ako vam netko za igrača ponudi više no što on doista vrijedi, onda je razumno prodati ga. Ipak, činiti to zadnjeg dana prijelaznog roka nema smisla. Naš stadion ima mjesta za 35.000 ljudi. Drugi engleski klubovi imaju stadione gotovo dvostruko većih kapaciteta. To je jedan od vrlo realnih razloga zašto se u financijama ne možemo natjecati s najbogatijima. Svejedno, imamo jako dobru momčad koja je spremna izboriti plasman u Top 4. Luka Modrić pri tom će nam pokušaju biti od velike koristi. Možda nemamo snagu boriti se za premierligaški naslov, ali možemo ponovno izboriti Ligu prvaka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109190197006 arti-201109190616006 arti-201109191117006 arti-201109150479006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo