KAKAV ŠAMAR ZA VAHU / Najveća marokanska zvijezda ne želi ni čuti za Halilhodžića, to je jako dobra vijest za Vatrene

Image
Foto: Profimedia

Nakon što je 'preživio' otkaz na klupi Maroka, Halilhodžić se počeo sastajati sa zvijezdama koje je izbacio iz reprezentacije kako bi dogovorio njihov povratak i nastup na SP-u

19.5.2022.
8:41
Profimedia
VOYO logo

Iako su dugo kružile priče da će sigurno dobiti otkaz nakon što je s reprezentacijom Maroka izborio Svjetsko prvenstvo, proslavljeni bosanskohercegovački trener Vahid Halilhodžić ostao je izbornik Maroka.

Image
SADA JE SVE JASNIJE /

Marokanci su htjeli dati otkaz Vahidu Halilhodžiću, ali odmah su odustali kada im je rekao što traži za odlazak

Image
SADA JE SVE JASNIJE /

Marokanci su htjeli dati otkaz Vahidu Halilhodžiću, ali odmah su odustali kada im je rekao što traži za odlazak

Halilhodžić je, podsjetimo, trebao dobiti otkaz jer je tijekom kvalifikacija iz reprezentacije izbacio najveće zvijezde te ih ne namjerava zvati za SP. Marokanskom Savezu se to nije svidjelo pa se pisalo kako su počeli pripremati otkaz za njega jer žele da ih na SP-u vodi drugi izbornik koji će u reprezentaciju pozvati i zvijezde koje je Halilhodžić prekrižio, no Marokanci su odustali od tog plana kada im je Vaha rekao da će za odlazak zahtijevati isplatu svih plaća do kraja ugovora, što bi iznosilo oko četiri milijuna eura, a Marokanci mu taj iznos nisu mogli platiti pa su odustali od svoje namjere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je "preživio" smjenu na klupi, Halilhodžić se počeo sastajati sa zvijezdama koje je izbacio iz reprezentacije, kako bi se s njima pomirio i ponovno ih pozvao, no odmah je došlo do problema.

Image
Foto: Profimedia

Halilhodžić je prije nekoliko dana dogovorio povratak Noussaira Mazraouija, uskoro će isti sastanak održati sa zvijezdom Marseillea Amineom Haritom, no nekim igračima ne pada na pamet vratiti se u nacionalnu vrstu dok je on izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od njih je nekadašnji osvajač Ligue 1 s Montpellierom, Younes Belhanda.

"Jedini problem je Vahid. Da, baš Vahid. Nisam se odrekao svoje reprezentacije, a on nije vječan. Ja ću se vratiti čim on neće biti izbornik", poručio je Belhanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bahatost najveće zvijezde

A drugi je vjerojatno najveća zvijezda i ponajbolji igrač Maroka, ofenzivac engleskog velikana Chelseaja Hakim Ziyech koji nema namjeru ni porazgovarati s Halilhodžićem. Marokanski mediji pišu da on ne žali ni čudi za Vahu i odbija sve pozive za sastanak.

Image
Foto: Profimedia

Marokanski mediji su nakon ovog Ziyechovog poteza stali na Halilhodžićevu stranu, a neki novinari pišu čak da bi se nakon ovakvog ponašanja Ziyechu trebala zatvoriti vrata reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ta Ziyechova tvrdoglavost je dobra vijest za Hrvatsku reprezentaciju koja će u skupini na SP-u igrati protiv Maroka jer bi Vatreni trebali imati puno lakši posao ako on neće zaigrati.

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo