NAJSKUPLJEM SRPSKOM IGRAČU PRIJETI ČAK TRI GODINE ZATVORA: / Zbog nepromišljenosti navukao neviđeni bijes na sebe

Image
Foto: Profimedia

Jović se vratio u Srbiju iz Španjolske i to svega nekoliko dana nakon što je potvrđeno da je jedan igrač Real Madrida zarađen koronavirusom

17.4.2020.
15:41
Profimedia
VOYO logo

Najskuplji srpski nogometaš svih vremena, plaćen čak 60 milijuna eura i suigrač našeg Luke Modrića u Real Madridu, napadač Luka Jović, navukao je neviđeni bijes na sebe nakon što je prije mjesec dana prekršio stroge mjere samoizolacije.

Jović se vratio u Srbiju iz Španjolske i to svega nekoliko dana nakon što je potvrđeno da je jedan igrač Real Madrida zarađen koronavirusom, ali je odlučio da se neće držati propisanih mjera samoizolacije. Jovića su vidjeli u gradu i prijavili policiji, a zbog toga bi mogao biti i drastično kažnjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

February 26, 2020, Madrid, Spain: Luka Jovic (forward; Real Madrid) in action during the UEFA Champions League round of 16 first leg match between Real Madrid and Manchester City F.C. at Santiago Bernabeu on February 26, 2020 in Madrid, Spain, Image: 501287599, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Jack Abuin / Zuma Press / Profimedia

Naime, protiv njega je podignuta kaznena prijava i morat će na saslušanje. Tužiteljstvo je prije saslušanja tražilo od ministarstva pravosuđa informaciju o tome je li Jović po ulasku u zemlju bio obaviješten o mjerama predostrožnosti, to jest da mora provesti 28 dana u karanteni. Ako ako se ne izvuće na sudu, prijeti mu čak tri godine zatvora, pišu tako srpski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo