Najpopularniji Rus u Puli napravio incident pa bježao

Direktor nogometnog kluba Istra 1961 Andrej Sazonov (45) je u utorak navečer u alkoholiziranom stanju napravio prometnu nesreću nakon koje se udaljio ne pričekavši policiju.

9.11.2011.
17:17
VOYO logo

Najpopularniji Rus u Puli bio je pod utjecajem alkohola. Koliko je točno popio ne zna se, no nakon što su ga policajci nešto kasnije ipak pronašli u njegovom stanu izmjereno mu je 1,34 promila alkohola u krvi. Zbog svega toga prijavljen je zbog vožnje u pijanom stanju, izazivanja nesreće sa znatnom materijanom štetom te bijega s mjesta događa.

Nesreća se dogodila kada se Sazonov u utorak oko 19.20 sati vozio preko predjela na Vidikovcu u Puli, a kako je bio alkoholiziran nije imao kontrolu nad hondom kojom je upravljao te je udario u zaustavljeni Renault Twingo. Od siline udarca odbacio je automobil, koji je doduše bio nepropisno parkiran, u dvorište obližnje kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sazonova se honda odbila i udarila u stup javne rasvjete, no on nije pričekao policiju te se tako oštećenim automobilom odvezao prije dolaska policije. Renault je vlasništvo 28-godišnjakinje iz Pule i gotovo je u potpunosti oštećen, a šteta se procjenjuje na oko 50 tisuća kuna.

Zbog Sazonovog incidenta nastradala je i vlasnica Twinga koja je prijavljena zbog nepropisnog parkiranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo