JE LI NAŠ LUKA TO ZASLUŽIO? / Najčitaniji engleski tabloid vrlo ružno opisao Modrića. Uvrstili ga na 'free-transfer' listu i onda raspalili: 'Klasa je vječna, ali...'

Image
Foto: Profimedia

Modrić ove sezone igra fantastično, predvodi vezni red Real Madrida, nedavno je bio i kapetan, a reprezentaciju Hrvatske odveo je na SP u Kataru

29.12.2021.
13:16
Profimedia
VOYO logo

Početak nove godine na nogometnom tržištu znači dvije stvari. Započinje zimski prijelazni rok u kojem klubovi ponovo imaju mogućost transferirati igrače, a ujedno započinje i period kada svi igrači koji ulaze u posljednjih pola godine ugovora smiju pregovarati s novim klubovima i potpisivati predugovore, a da ih pritom njihovi matični klubovi ne mogu spriječiti u tome.

Dakako, potpisivanje predugovora ne znači da mogu odmah otići iz kluba, već da po isteku aktualnog, na ljeto, mogu bez odštete preći u novi klub, a isto tako postoji opcija i da ih matični klubovi uspiju zadržati novim i boljim ugovorom, koji će im vjerojatno nuditi upravo sada u siječnju kada počnu pristizati ponude drugih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popis igrača kojima ugovor istječe krajem ove sezone, odnosno koji smiju pregovarati već ove zime, kada je u pitanju Europa, seže čak do 539, a među tim su se igračima našla i brojna svjetski poznata i slavna imena. Na popisu su tako, recimo, Kylian Mbappe, Paul Pogba, Paulo Dybala, Ousmane Dembele, Gareth Bale, Hugo Lloris, Antonio Rudiger, Franck Kessie, Azpiliqueta, Lorenzo Insigne, Andrea Belotti, Alexandre Lacazette, ali tu su i Hrvati, Luka Modrić, Marcelo Brozović i Ivan Perišić.

Image
NISTE NI SVJESNI ŠTO SE SPREMA /

Transfer-operacija koja će zatresti nogometnu Europu. Modriću i ekipi u paketu stižu dvije najveće zvijezde

Image
NISTE NI SVJESNI ŠTO SE SPREMA /

Transfer-operacija koja će zatresti nogometnu Europu. Modriću i ekipi u paketu stižu dvije najveće zvijezde

Ružni napisi The Suna

E sada, ovih se dana brojni europski mediji bave upravo ovom situacijom i činjenicom da mnogi od spomenutih igrača još nisu produljili ugovore, a među njima je i najčitaniji britanski tabloid The Sun. The Sun je složio svoj popis najzvučnijih igrača kojima istječe ugovor krajem sezone i na njemu se našla većina igrača koje smo naveli, kao i Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za svakog od tih igrača, The Sun je napisao nekoliko rečenica, a moramo priznati da su one upućene Luki Modriću veoma ružne i svakako ih Luka nije zaslužio.

"Kod Modrića je klasa vječna, ali njegove mogućnosti na terenu više nisu kao što su bile. Bez obzira na sve, nekadašnji najbolji igrač svijeta i dalje bi bio dobar ulov za neke klubove, dakako, ako uopće odluči nastaviti nogometnu karijeru", piše tako The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Modrić ove sezone igra fantastično, predvodi vezni red Real Madrida, nedavno je bio i kapetan, a reprezentaciju Hrvatske odveo je na SP u Kataru. Što se ugovora tiče, španjolski mediji svako malo pišu kako je samo pitanje vremena kada će Real ponuditi novi ugovor Modriću i osigurati njegove usloge na još barem godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo