NAJBOLJI STRIJELAC GRAĐANA MORA NA OPERACIJU: / Guardiola i City u problemima; 'Ne znam kad će se vratiti'

Image
Foto: Profimedia

'Kad operativni zahvat bude napravljen, moći ćemo procijeniti koliko će Sergio trebati vremena da nam se ponovno priključi'

24.6.2020.
16:24
Profimedia
VOYO logo

Argentinski nogometni reprezentativac i napadač Manchester Cityja Sergio Aguero u četvrtak će u Barceloni biti podvrgnut operativnom zahvatu na lijevom koljenu koje je ozlijedio u nedavnom prvenstvenom dvoboju protiv Burnleyja.

Image
GUARDIOLA ZABRINUT ZA SVOJU UDARNU ZVIJEZDU: /

'Ne izgleda dobro'

Image
GUARDIOLA ZABRINUT ZA SVOJU UDARNU ZVIJEZDU: /

'Ne izgleda dobro'

Operaciju će izvršiti dr. Ramon Cugat

Operaciju će izvršiti dr. Ramon Cugat koji je u proteklim godinama imao više operativnih zahvata na igračima Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad operativni zahvat bude napravljen, moći ćemo procijeniti koliko će Sergio trebati vremena da nam se ponovno priključi", rekao je u srijedu na konferenciji za medije trener Manchester Cityja Pep Guardiola.

Osim preostalih osam utakmica u Premier ligi, pred igračima Manchester Cityja je i sudjelovanje na završnom turniru Lige prvaka u Lisabonu, koji je na rasporedu sredinom kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje hoće li se Aguero do tada oporaviti, Guardiola je odgovorio sa samo dvije riječi:

"Ne znam."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za poziciju centralnog napadača Guardiola ima samo jednu pravu alternativu

U svim ovosezonskim natjecanjima 32-godišnji argentinski napadač je postigao 23 pogotka za Manchester City i najbolji je strijelac momčadi.

Za poziciju centralnog napadača Guardiola ima samo jednu pravu alternativu, a to je Brazilac Gabriel Jesus. No, španjolski trener tvrdi da ne može računati na to da će samo jedan igrač popounjavati tu poziciju i igrati 90 minuta svaka tri dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S ovakvim pripremama to nijedan igrač ne može. No, imamo i druge opcije, igrače koji nisu čisti napadači, ali mogu igrati na to poziciji, kao što su Raheem Sterling ili Ilkay Gundogan, a i Bernardo Silva može igrati tu poziciju", zaključio je Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo