umirovljeni vatreni / Nagrada za kraj vrhunske karijere: Barcelona potvrdila interes za Darija Srnu!

Nakon odlaska Danija Alvesa u Juventus, Katalonci malo 'šepaju' na poziciji desnog bočnog, a Darijo bi bio idealno rješenje

10.10.2016.
16:11
VOYO logo

Nevjerojatna vijest pojavila se u ponedjeljak u španjolskim medijima. 

Naime, Darijo Srna bi nakon završetka reprezentativne karijere mogao doživjeti svoj vrhunac. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za bivšeg kapetana i dugogodišnjeg člana Vatrenih ozbiljno je zagrizla Barcelona! Nakon odlaska Danija Alvesa u Juventus, Katalonci malo 'šepaju' na poziciji desnog bočnog i u siječnju će tražiti izlaz iz problema. 

Aleix Vidal pokazao je sjajnu formu u Sevilli, no povratkom u Barcelonu u potpunosti je nestao s radara, zbog čega to mjesto na terenu sada pokriva mladi Sergi Roberto, kojem to ni nije prirodna pozicija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca piše kako je interes Barcelone potvrdio i njen sam sportski direktor Robert Fernandez. 

Naravno, tu informaciju treba uzeti s rezervom, budući da se na Barcinom popisu želja nalaze još mnogi kvalitetni igrači, ujedno i mlađi, a među njima su Bellerin, Kimmich i Lichtsteiner

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz to, Darijo Srna cijelu je inozemnu karijeru proveo u Šahtaru, dugogodišnji je kapetan, osvojio je bezbroj prvenstava i Europsku ligu, navijači ga obožavaju, a godišnje zarađuje između 4 i 5 milijuna eura. Drugim riječima - Darijo u Ukrajini živi poput kralja. Teško je stoga vjerovati kako bi u suton karijere mijenjao destinaciju i preselio na drugi kraj Europe, čak i kad se radi o pozivu kluba poput Barcelone. 

No, za neke ozbiljnije zaključke, ipak vrijedi pričekati siječanj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo