NAGLI ZAOKRET BAYERNA ZBOG POJAČANJA: / Atleticov branič ih odbio pa kreću Kovaču dovesti mladog superstara

Image
Foto: AFP

Niko Kovač i Bayern rade na dovođenju pojačanja, a sada su se pojavile i alternativne opcije

5.2.2019.
11:30
AFP
VOYO logo

Bayern je u siječanjskog prijelaznom roku kao primarne mete označio Lucasa Hernandeza i Calluma Hudsona Odoija, ali nijedan transfer nisu uspjeli realizira. Sada se, čini se, okreću nekim novim i pristupačnijim imenima.

Karl-Heinz Rummenigge dao je naslutiti da će se Bayern na ljeto vratiti ponudama za spomenute igrače, ali kada je u pitanju obrana pojavila se i jedna alternativa. Atletico nije voljan pustiti Hernandeza pa se Bavarci okreću dovođenju Dayota Upamecana iz RB Leipziga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zapeli za Francuze

Ipak, postoji jeda detalj zbog kojeg je Hernandez još uvijek u prednosti kad je u pitanju transfer u njemačkog prvaka. Francuz može igrati na dvije pozicije u obrani, stoperskoj i onoj lijevog beka, dok je Upamecano samo stoper.

Leipzigov Francuz bio je meta Bayerna nakon što je s U-17 reprezentacijom ostvario sjajan rezultat na Europskom prvenstvu, ali onda je uprava bavarskog diva oklijevala. U zadnjih nekoliko mejseci puno se pisalo o mogućem transferu Upamecana u Premiership, točnije u Southampton kojeg je nedavno preuzeo njegov nekadašnji trener iz Leipziga, Ralph Hasenhüttl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju talijanskih medija, Leipzig za igrača s kojim ugovor imaju do 2021. godine traži oko 33 milijuna eura. Ipak, Der Spiegel je u 2017. godini pisao o navodnoj klauzuli na 100 milijuna eura koju mladi branič ima u svom ugovoru. Ako je to istina, Bayern gotovo sigurno neće uspjeti u dovođenju igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo