SVJEŽA KRV / Nagelsmann vratio 'staru iskusnjaru', a na svoj premijerni popis 'ubacio' je i tri debitanta: Ovo je novi Elf

Image
Foto: profimedia

Bivši trener Bayerna debitirat će na klupi bivših četverostrukih svjetskih prvaka na prijateljskim utakmicama 14. listopada u Hartfordu protiv Sjedinjenih Država i 17. listopada u Philadelphiji protiv Meksika

6.10.2023.
14:05
profimedia
VOYO logo

Novi izbornik njemačke nogometne reprezentacije Julian Nagelsmann objavio je popis od 26 kandidata za prijateljske utakmice u Sjedinjenim Državama sredinom listopada protiv SAD i Meksika.

Image
MLADA SNAGA /

Njemačka pronašla novog izbornika: Bivši trener Bayerna pokušat će prodrmati 'Elf' i prekinuti krizu

Image
MLADA SNAGA /

Njemačka pronašla novog izbornika: Bivši trener Bayerna pokušat će prodrmati 'Elf' i prekinuti krizu

Njemačka se nakon poniženja protiv Japana (1-4) 9. rujna sporazumno rastala od izbornika Hansija Flicka. Sportski direktor Saveza Rudi Völler je potom privremeno vodio Elf protiv Francuske (2-1), prije nego što je 22. rujna za izbornika imenovan Julian Nagelsmann.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši trener Bayerna debitirat će na klupi bivših četverostrukih svjetskih prvaka na prijateljskim utakmicama 14. listopada u Hartfordu protiv Sjedinjenih Država i 17. listopada u Philadelphiji protiv Meksika.

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada samo na stream platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo nova trenerska ekipa i želimo vidjeti što više igrača u krugu reprezentacije. Cilj nam je da se što prije naviknemo jedni na druge u kratkom vremenu koje imamo i pokušamo u nekoliko treninga za implementaciju sadržaja. Očekujem, čak i u ovom kratkom vremenu, da možete vidjeti kako svi žele igrati za DFB, da svi žele pobjeđivati ​​utakmice," kazao je njemački strateg.

Povratnik i debitanti

Za svoj prvi popis u novom dresu, Nagelsmann je odlučio pozvati Matsa Hummelsa, koji je posljednji put za nacionalnu vrstu igrao u lipnju 2021. u porazu od Engleske u osmini finala EURO-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mats je igrač s velikim iskustvom, a to je i ono što želimo vidjeti. Izvrstan je u konstruiranju igre, ima hrabrosti igrati, ponekad riskira i to će nam trebati protiv momčadi koje se brane nisko. Kroz svoje iskustvo, također je dobar u treniranju, ima dobro taktičko razumijevanje," objasnio je Nagelsmann u videu objavljenom na web stranici DFB-a.

Izbornik je imenovao i trojicu novaka, Roberta Andricha iz Bayer 04 Leverkusena, Kevina Behrensa iz Union Berlina i Chrisa Führicha iz VfB Stuttgarta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POPIS:

VRATARI: Oliver Baumann (Hoffenheim), Bernd Leno (Fulham), Marc-André ter Stegen (Barcelona), Kevin Trapp (Eintracht Frankfurt)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BRANIČI: Robin Gosens (Union Berlin), Mats Hummels (Borusisa Dortmund), David Raum (RB Leipzig), Antonio Rudiger (Real Madrid), Niklas Sule (Borussia Dortmund), Jonathan Tah (Bayer Leverkusen), Malick Thiaw (AC Milan)

VEZNJACI: Robert Andrich (Bayer Leverkusen), Julian Brandt (Borussia Dortmund), Chris Fuhrich (Stuttgart), Leon Goretzka (Bayern Munchen), Pascal Gross (Brighton), Ilkay Gundogan (Barcelona), Jonas Hofmann (Bayer Leverkusen), Joshua Kimmich (Bayern Munchen), Jamal Musiala (Bayern Munchen), Leroy Sane (Bayern Munichen), Florian Wirtz (Bayer Leverkusen)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NAPADAČI: Kevin Behrens (Union Berlin), Niclas Fullkrug (Borussia Dortmund), Kai Havertz (Arsenal), Thomas Muller (Bayern Munchen)

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo