NA RUJEVICI PRONAŠLI ZAMJENU ZA GAVRANOVIĆA: / 'Pravi je borac, ne voli gubiti ni na treninzima. On je igrač po mjeri Rijeke'

Image
Foto: AFP

Prošlu je sezonu proveo na posudbi u Darmstadtu u kojem je u 24 nastupa postigao sedam pogodaka.

5.1.2018.
10:31
AFP
VOYO logo

Iako još nema službene potvrde, čini se da su u Rijeci pronašli zamjenu za Marija Gavranovića koji je otišao u Dinamo. Na Rujevicu bi u idućim danima trebao stići bivši mladi hrvatski reprezentativac, 24-godišnji Antonio-Mirko Čolak. Napadač Hoffenheima trenutno je na posudbi u njemačkom drugoligašu Ingolstadtu u kojem nije dobio pravu priliku, tako da je odlazak realna opcija.

Image
BURAN DAN NA RUJEVICI: /

Veznjak Dinama potpisao za Rijeku, Fiorentina lovi Vatrenog

Image
BURAN DAN NA RUJEVICI: /

Veznjak Dinama potpisao za Rijeku, Fiorentina lovi Vatrenog

Čolak je prošlu sezonu proveo na posudbi u Darmstadtu u kojem je u 24 nastupa postigao sedam pogodaka. Tamo mu je suigrač bio i nekadašnji napadač Rijeke, Slovenac Roman Bezjak, koji je pun pohvala na njegov račun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Brzo će se dopasti navijačima'

"O Antoniju mogu reći stvarno sve najbolje i mislim da će se brzo dopasti i navijačima Rijeke i treneru Keku. Upoznao sam ga kao pravog radnika, igrača koji ima perspektivu, koji je već zabijao u Bundesligi. Na terenu je borac, na treninzima ne voli gubiti i po tome ga smatram pravim karakterom za Rijeku", rekao je Bezjak za Novi list.

"S kime bih usporedio Čolaka? Igrački mogu reći da je najsličniji meni, radi puno pritiska na obranu, puno trči... No, uvjerit ćete se i sami kada dođu utakmice u njegove kvalitete. Mogu reći da je jak u skoku, dobar u igri glavom, a što je jako važno za igru Rijeke i zahtjeve trenera Matjaža Keka, ima kvalitetu zadržati loptu dok se drugi priključe. Ukratko, Čolak je igrač po mjeri Rijeke", dodao je slovenski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo