Na pomolu veliki transfer: Europski uglednici ratuju zbog Dinamovog talenta

Dinamov talentirani nogometaš Marcelo Brozović na velika je vrata ušao u hrvatsku nogometnu reprezentaciju i nametnuo se praktički kao standardni igrač udarne postave Vatrenih.

17.10.2014.
8:52
VOYO logo

Poznato je da je Brozović nakon završene osnovne škole odustao od obrazovanja i posvetio se isključivo nogometu. Na tom putu nije odolio iskušenju 'slatkog' života i zaglavio je na pragu bankrota, a uspio se iz svega izvući uz pomoć agenta Miroslava Bičanića.

On ga je izveo na pravi put, okrenuo ga prema individualnim treninzima i učenju stranih jezika, a aktualni izbornik VatrenihNiko Kovač zaljubio se u igrača dok je još vodio mladu reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas Dinamo na stolu ima bogate ponude od strane europskih velikana. Engleski mediji pišu o ponudi Arsenala koja je teška 6 milijuna eura, dok su u konkurenciji za njegovo dovođenje i najveći talijanski klubovi, Milan, Inter, Roma i Juventus, od kojih su navodno posebno zagrijani NerazzurriMatea Kovačića.

//www.youtube.com/embed/Js7hACcNJA4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo bi kvalifikacijska utakmica za Euro između Italije i Hrvatske u studenom trebala poslužiti kao odskočna daska za transfer ovog talentiranog veznjaka, koji bi se mogao odigrati već u siječnju ili najkasnije sljedećeg ljeta.

"Hrvatska tada igra prijateljsku utakmicu sa SAD-om u Londonu pa ćemo tijekom našeg boravka održati nekoliko sastanaka s predstavnicima engleskih klubova. Da, potvrđujem da je Arsenal jedan od njih" izjavio je Bičanić za engleske medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Transfermarkt.de Brozovićevu vrijednost procjenjuje na 5.5 milijuna eura, a vrijednost će mu svakako samo dodatno rasti. Odigra li impresivno na San Siru protiv Azzurra njegova bi vrijednost mogla skočiti u nebesa, zbog čega će Zdravko Mamić zadovoljno trljati rukama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo