NA POMOLU VELIKA KUPOVINA / Mamić pomahnitalom Bosancu nudi pravo bogatstvo

Posljednjih dana u hrvatskim medijima aktualna je priča oko dolaska bivšeg nogometaša Bayer Leverkusena Emira Spahića u prvaka Hrvatske Dinamo.

22.4.2015.
11:23
VOYO logo

Još prije je trebao završiti u Maksimiru. No, to se nije dogodilo. Bosanskohercegovački reprezentativac Emir Spahić prvi je pick Dinama ovoga ljeta. Nakon što je dobio otkaz u Bayer Leverkusenu zbog sudjelovanja u tučnjavi s redarima, u koju se umiješao jer su redari napali njegovog brata, u Maksimirskoj 128 odmah se upalila "lampica" radara pojačanja, i Spahić je postao ozbiljna i realna želja vodstva Dinama. Isti je slučaj i sa stoperom Panathinaikosa Gordonom Schildenfeldom.

Hrvatski reprezentativac javno je kazao kako bi se htio vratiti u Dinamo. A ako bi se ovaj stoperski dvojac našao u Maksimiru, Dinamo bi zasigurno dobio na kvaliteti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije dvanaest godina, Spahić je bio stanovnik Zagreba. U to vrijeme bio je jedan od najboljih igrača NK Zagreba, a upravo zahvaljujući sjajnim igrama u sastavu iz Kranjčevićeve završio je u reprezentaciji. Uteg na vagu njegovom ponovnom dolasku u hrvatsku metropolu mogla bi biti i obitelj koja ovdje živi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako bi Spahić kojim slučajem potpisao za Dinamo, bio bi jedan od najbolje plaćenih nogometaša u zagrebačkom sastavu s godišnjom zaradom od 700 000 eura.

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić stupio je u kontakt sa Spahićem, te je najavio skore pregovore sa kapetanom BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi napomenuti kako su za Spahića još zainteresirani Besiktaš i Galatasaray.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo