NA POMOLU SENZACIONALNI TRANSFER: / Zvijezda Vatrenih pred vratima talijanskog velikana?!

Image

Prema vijestima koje stižu s Apenina hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka (30) nalazi se pred vratima talijanskog velikana Rome.

2.6.2016.
22:59
VOYO logo

Ćorluka bi na Olimpicu trebao zamijeniti grčkog reprezentativca Kostasa Manolasa koji se nalazi na meti engleskih teškaša Chelsea, Manchester Uniteda i Arsenala i samo je pitanje iznosa za koji će ga čelnici Rome prodati. Manolas je stigao u Rim u kolovozu 2014. iz Olympiakosa sa 12 milijuna eura, a nagađa se kako ga Roma ne želi prodati za manje od 25 milijuna eura.

Ćorluka nema ništa protiv selidbe u Rim

Umjesto 24-godišnjeg Grka, Luciano Spalletti u redove 'vučice' želi dovesti hrvatskog reprezentativca koji od srpnja 2012. igra za moskovski Lokomotiv. Spalletti je pet godina vodio Zenit i dobro je upoznat s Ćorlukinim kvalitetama i uvjeren je kako bi predstavljao veliko pojačanje za njegov sastav. Navodno, niti Ćorluka nema ništa protiv selidbe u glavni talijanski grad. Njegov ugovor s Lokomotivom vrijedi do 2018. godine i Rusi očekuju između pet i osam milijuna eura odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

U sedmoj utakmici kvalifikacija za Euro 2016. hrvatska reprezentacija odigrala je 0:0 na gostovanju kod Azerbajdžana čiji je izbornik naš Robert Prosinečki

Htio ga i Pep

Posljednjih tjedana se nagađalo kako bi Ćorluka mogao preseliti i u redove Bayerna. Hrvatskog stopera je zimus želio dovesti i Pep Guardiola, no Ćorluka nije želio preseliti u Munchen znajući da Guardiola napušta klub. Nagađalo se kako i novi trener bavarskog sastava Carlo Ancelotti razmišlja o hrvatskom braniču, no talijanski stručnjak je angažirao Matsa Hummelsa iz Borusije Dortmund.

Ćorluka je za Lokomotiv sakupio više od 100 nastupa postavši kapetan moskovskog kluba. Prije dolaska u Moskvu bio je član Bayer Leverkusena, Tottenhama, Manchester Cityja, zaprešičkog Intera i Dinama. Za hrvatsku reprezentaciju sakupio je 88 nastupa i postigao četiri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo