KATASTROFA ŠTO RADE / Na pomolu novi veliki nogometni skandal. Cristiano Ronaldo pod istragom zbog 'fantomskog' ugovora s Juventusom

Image
Foto: Profimedia

Talijanska Gazzetta dello Sport tvrdi kako će se istražitelji baviti i Cristianom Ronaldom

2.12.2021.
14:08
Profimedia
VOYO logo

Sada već pomalo posrnuli talijanski velikan, Juventus, pod istragom je zbog navodnih financijskih malverzacija teških čak 282 milijuna eura, a dio istrage zahvatio je i Cristiana Ronalda.

Istraga obuhvaća predsjednika Andreu Agnellija, dopredsjednika Pavela Nedveda i nekadašnjeg sportskog direktora Fabija Paraticija, te klubu zbog toga prijeti prisilno seljenje u niži rang talijanskog nogometa, Serie B.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus se tereti za to da je navodno umjetno frizirao cijene igračima koristeći činjenicu da na nogometnom tržištu ne postoji službeni i unificirani sustav koji se bavi vrijednosti igrača.

Image
Foto: Preofimedia
Image
Foto: Preofimedia

Međutim, talijanska Gazzetta dello Sport tvrdi kako će se istražitelji baviti i Cristianom Ronaldom, bivšom najvećom zvijezdom Juventusa koja je ovoga ljeta zamijenila Torino, Manchesterom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istražitelje navodno zanima "tajni sporazum" koji je Ronaldo postigao s Juventusom prije odlaska na Old Trafford. Kako talijanski mediji tvrde postoje telefonski razgovori u kojima Juventusovi direktori razgovaraju o "fantomskom" dokumentu, dokumentu koji ne bi trebao niti postojati, a tiče se Ronalda i sada istražitelji sumnjaju da je tu riječ o nekakvim malverzaijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo