NA POMOLU NOVI SKANDAL SA SUĐENJEM U PRVOJ HNL? / Istra objavila video sa spornim situacijama i prozvala suce - 'Snimka govori više od riječi'

Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Bio je to sudar dviju momčadi koje se bore za ostanak u elitnom razredu hrvatskog nogometa

12.5.2021.
12:03
Srecko Niketic/PIXSELL
VOYO logo

U prvom susretu 34. kola Prve HNL, derbiju začelja Istra 1961 i Lokomotiva su na Aldo Drosini odigrali 1-1 čime su gosti zadržali četiri boda više od "fenjeraša" Istre.

Bio je to sudar dviju momčadi koje se bore za ostanak u elitnom razredu hrvatskog nogometa. Lokomotiva je dočekala utakmicu na osmom mjestu sa četiri boda više od posljednje Istre i ta je razlika ostala i nakon ove utakmice, a ispred oba sastava još su po dvije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokomotiva je povela u 38. minuti golom Josipa Pivarića iz kaznenog udarca, a izjednačio je Sergi Gonzalez u drugoj minuti sudačke nadoknade. Gosti su pobjedom vjerojatno osigurali ostanak, dok se Istra sada nalazi u još težoj poziciji.

No, Istrijani nisu bili baš najzadovoljniji suđenjem na ovoj utakmici pa su drugi dan objavili na svojim društvenim mrežama kompilaciju spornih situacija s te utakmice i prozvali su suce i Lokomotivu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Video je bolji od riječi (ili zvižduka)! Gostovala je LokomotiVA(R) na Drosini i ostao nam je bod; sada koncentracija na Slaven Belupo!" napisali su u opisu videa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo