NA POMOLU MEGATRANSFER KOJI SMO SVI ČEKALI? / Ponajbolji napadač današnjice ostavlja zagonetne poruke i najavljuje odlazak

Image

Poslao je zagonetnu poruku kojom možda ipak najavljuje transfer

25.5.2021.
8:11
VOYO logo

Ponajbolji napadač današnjice, Norvežanin Erling Haaland, mogao bi ipak već ovoga ljeta napustiti redove dortmundske Borussije. Haaland, koji je ove sezone zabio 41 gol u 41 utakmici, spominje se u kontekstu brojnih velikana poput Real Madrida, Manchester Cityja i Chelseaja, ali isto tako se govorilo kako bi mogao još jednu sezonu provesti u Borussiji. Međutim, poslao je zagonetnu poruku kojom možda ipak najavljuje transfer.

"Tako sam sretan zbog 41 zabijenog gola, ali rad sada ne staje. Nikad nemojte dopustiti da vas uspjeh koči u rastu. Kad je jedan cilj ispunjen, borite se da bude još bolje. Iskoristite svaki trenutak za unapređenje", napisao je Haaland i onda završio tom veoma misterioznom rečenicom koju su mnogi protumačili kao vjerojatnu najavu odlaska iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo ljeto će se svesti na naporan rad i nastavak puta prema naprijed. Ako ja to mogu, možete i vi", napisao je Haaland, čija se otkupna cijena vrti na negdje oko 150 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako, u drugoj objavi na Instagramu, zahvalio se i navijačima Borussije Dortmund.

"Iskoristio bih ovu priliku i zahvalio bih se svim navijačima Borussije diljem svijeta. Ovu sezonu posvećena vama, velikom Žutom zidu. Volimo vas i nedostajete nam", poručio je Haaland.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo