NA POLJUDU NIŠTA NOVO! Za sve je uvijek kriv - trener: / 'Ma da dođe Sveti Petar' ne bi objasnio budalama nogomet'

Image
Foto: Pixsell

U četvrtak je hrvatskim medijskim prostorom odjeknula vijest o smjeni trenera Hajduka Marijana Pušnika.

1.12.2016.
12:36
Pixsell
VOYO logo

Pušnik je dobio otkaz nakon ispadanja iz Kupa protiv Splita. Na klupi Hajduka odradio je 26 utakmica i upisao 16 pobjeda te pet poraza i remija. Iako je svojim vođenjem momčadi, pa možemo slobodno napisati probudio momčad Bijelih u prvom dijelu jesenskog dijela sezone, uveo neke novitete, postrožio stanje u momčadi što je u početku imalo pozitivnu reakciju, na kraju su Splićani ipak rezultatski pali.

POTRES U HAJDUKU NAKON ŠOKANTNOG PORAZA U KUPU: Slovenac Pušnik dobio otkaz, više nije trener splitskog kluba!

Presudio mu poraz od Splita

Kap koja je prelila čašu strpljenja Uprave kluba je navedeni poraz od Splita. Hajduk je trenutačno treći na ljestvici, s bodom više od četvrtoplasiranog Osijeka, dok je najizgledniju priliku za trofej propustio u Kupu. Split je u četvrtfinalu izbacio Hajduk, bila je to prva pobjeda “crvenih” nakon čak 27 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Preuzeo Hajduk u lipnju ove godine

Slovenski stručnjak preuzeo je Hajduk u lipnju ove godine, nakon što je momčad vodio Damir Burić, koji je po nekima, dobro radio svoj posao. No, novi čelnici Hajduka, s predsjednikom Kosom, poželjeli su na tom mjestu vidjeti novog trenera. Slovenac je došao na klupu Hajduka, u početku je sve izgledalo dobro, ali kako to obično biva na Poljudu sve se srušilo kao kula od karata.

Tim povodom, izdvojili smo najzanimljivije komentare čitatelja Net.hr-a, kao i navijača Hajduka na Facebooku (sa službenog profila Hajduka) na Pušnikovu smjenu koja je odjeknula Hrvatskom, a posebno među Hajdukovim navijačkim pukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


KOMENTARI ČITATELJA NET.HR-a I NAVIJAČA NA FACEBOOK STRANICI HAJDUKA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cijelo vrijeme je dobro vodio klub, a sad kad oni grindlavo igraju, on je kriv".

"To je tako, uvijek ispašta trener".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'A da promijenite momčad?'

"Promašio sam dva mjeseca. Proljetos rekoh u 9. mjesecu adio".

"Čovjek izgubi 10 utakmica i odmah otkaz, a gdje je ono narodni klub, mladi pogon, pretplate...Torcida, magarac, bila boja, jadransko more".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma da dođe Sveti Petar' ne bi pomogao budalama objasnit što je nogomet i kako on funkcionira ako želiš uspjeh".

"A da promijenite momčad?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neka je on otišao, ali nažalost niti jedan drugi neće biti nista bolji... Ekipa je limitirana...."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koliko bodova imamo, a s kojom igrom. Možemo se lupat nogom u gu*icu. Hvala Marijane na pokušaju i sretno ti!"

"Već deset godina govorim ponavljam, ali me očito nitko ne razumije ili neće da čuje. Hajduk ne treba tražiti pojačenje u treneru ili igračima, Hajduku treba samo jedno pojačanje. Gazda kojem će svi biti odgovorni i koje će on plaćati po učink , rezultatu. Bez toga Hajduk nikad neće naprijed".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Jasno je da su igrači Hajduka nogometno neinteligentni'

"Kad gledam ove utakmice kao sinoć, onda je jasno da su igrači Hajduka nogometno neinteligentni i nema tog trenera na svijetu koji ih može naučit prepoznati jednostavna rješenja na terenu. Upropastili su mi cijeli tjedan i ljut sam kao pas!"

"Uvijek ista priča... A to što, nijedan igrač ne zna štopati loptu u krugu sebe 5 metara, to nitko ne spominje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

" Kod nas se odmah traže glave, bez previše oklijevanja, nakon jednog rezultata. Tako nema naprijed. Iako realno gledajući, Pušnik nije podigao igru, rezultat je više manje isti, ali usporio se razvoj Vlašića, Tudora i ostalih što je ono na što se klub jednostavno mora oslanjat. U svakom slučaju može se žaliti za Burićem koji nije čvrsta ruka, ali je bar pedagog što klubu poput Hajduka i treba. Pušnik bi ipak trebao preuzeti neku funkciju u klubu, čisto zbog svojeg entuzijazma".

'Dovedite Krunu Jurčića'

"Ajmo sad ostavka i 'slučajnog direktora' Kosa koji ga je doveo, te one što su doveli cijelu ovu garnituru mediokriteta u klub- nadzornog odbora... Ovo se moralo odavno napravit...."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hajdukom ne smije upravljati čovjek jedne političke opcije. Potreban je čovjek iz naroda koji je ujedno uspješan biznismen iz menadžerskog sektora. Ono što je činjenica, jest da klub grca u dugovima, ali treba uzeti u obzir da treba stisnuti zube i svakog igrača prodati pola godine kasnije, a ne odmah čim ponude krenu. Time bi cijena uvelike narasla, kao tržište se nebi nudile samo Kina, Italija i Turska već i zapadnije zemlje, iz kojih bi kasnije kratkoročni kupci postali dugoročni".

"Dati mu vremena? Pa da dode Mourinho ništa ne bi napravio sa ovom momčadi. Kad nema novaca, nema ništa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dovedite Krunu Jurčića...Taj će od Tudora, Jeffersona, Pejića napraviti tehničare i imat ćemo kombinatornu igru."

"A što je sa onima koji su doveli Pušnika. Kad ćemo se njih riješiti?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo