NA KRILIMA HRVATA: / Mandžukić s dva poteza osigurao novu pobjedu Juventusa!

Image

Juventus nezaustavljivo juri prema vrhu talijanske Serie A. Mario Mandžukić i suigrači slavili su na rimskom Olimpicu protiv Lazija 2:0 u 15.

4.12.2015.
22:41
VOYO logo

Ponovno je veliku ulogu u pobjedu Juventusa imao hrvatski napadač. Ovaj put Mandžo nije zabio, ali je bio aktivan u akcijama kod oba gola. Gosti iz Torina do vodstva su došli u 7. minuti, a Mandžukić je bio uz Santiaga Gentilettija koji je bio prisiljem poslati loptu u vlastitu mrežu. Da to nije učinio igrač Lazija, loptu bi u mrežu vrlo vjerojatno ugurao Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač Vatrenih asistirao je i Paulu Dybali kod drugog pogotka za Staru damu.

Mandžo požutio zbog prigovora

Mandžukić je u 26. minuti zaradio žuti karton zbog prigovora sucu nakon dosuđenog prekršaja. Šest minuta kasnije, Mandžukić je povukao loptu i na 20-ak metara spustio je za Dybalu, a Argentinac je sjajnim udarcem svladao vratara Lazija Marchettija. Bila je to prva njegova asistencija u sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski napadač je u sjajnoj formi, u posljednjih mjesec dana postigao je četiri gola, protiv Empolija zatim Rusije u prijateljskoj utakmici, Manchester Cityja u Ligi prvaka i Palerma u prošlom kolu. Sad je stigao i asistirati u pobjedi koja aktualnog prvaka Juventus vraća u vrh Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manždo je igrao do 82. minute, kad ga je zamijenio Alvaro Morata.

Slijedi derbi protiv Fiorentine

U velikom je naletu Allegrijeva momčad, u posljednjih pet utakmica upisala je isto toliko pobjeda, redom su padali Torino, Empoli, Milan, Palermo i Lazio. Sjajna najava za sljedeće kolo i derbi protiv Fiorentine koja, uz utakmicu manje (u nedjelju igra protiv Udinesea), ima samo dva boda više od Torineza. Bit će to sjajan okršaj trenutačno najboljih hrvatskih napadača, kolega iz reprezentacije, Mandžukića i Nikole Kalinića...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo