Koliki idiot moraš biti za ovakav potez?!

19.3.2012.
9:54
VOYO logo

Cijela nogometna Europa i dalje je u šoku zbog nesreće Boltonovog nogometaša Fabricea Muambe koji je na četvrtfinalnom susretu FA Cupa protiv Tottenhama doživio srčani udar.

Stanje 23-godišnjeg veznjaka i dalje je kritično i liječnici se u londonskoj bolnici bore za njegov život. Bolton je potresen nesrećom koja je zadesila njegovog igrača i razmišlja o prekidu nastupa u tom natjecanju, a odgodio je i prvenstveni susret protiv Aston Ville koji se trebao igrati u utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Muamba se srušio u subotu u 18:11 sati na White Hart Laneu pred milijunima TV gledatelja, a liječnici su tek oko 20 sati u bolnici uspjeli 'natjerati' njegovo srce da ponovno samo radi.

Fabriceova zaručnica Shauna je pozvala sve da se mole za Muambu, a poruke podrške dolaze od navijača i igrača raznih europskih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, uvijek mora biti i onih koje je 'pamet napustila' pa je iz Walesa stigla vijest da je u nedjelju uhićen neimenovani muškarac zbog rasističkih poruka koje je putem Twittera objavio na račun Muambe.

Njegovu je tužnu priču iskoristio stanoviti 21-godišnjak za krajnje primitivan čin. Rasistički je vrijeđao nesretnog nogometaša putem popularne društvene mreže, nakon čega je priveden i zadržan u policijskoj postaji u Swanseaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, nekadašnji nogometaš, a danas televizijski komentator Stan Collymore pozvao je sve svoje sljedbenike na Twitteru da obavijeste policiju ukoliko primijete još koju rasističku uvredu na račun Muambe.

Fabrice Muamba, pokazuje male znakove napretka, ali je njegovo stanje i dalje kritično.Muambino srce kuca bez pomoći lijekova, dva dana nakon što je pretrpio srčani zastoj na utakmici protiv Tottenhama. U zajedničkom priopćenju s londonskom bolnicom u koju je primljen Muamba, Bolton je obznanio da Muamba pomiče svoje ruke i noge. U priopćenju se svejedno upozorava da će ''dugoročna prognoza za njegovo stanje ostati nejasna još neko vrijeme.'' ''Muamba je i dalje kritično bolestan'', stoji na kraju priopćenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo