MR. RESPECT SUDI DINAMO-HAJDUK: / Arbitar kojem se rugala splitska momčad krojit će pravdu na derbiju u Maksimiru

Image
Foto: PIXSELL

Derbi se igra u nedjelju s početkom u 15 sati

13.2.2018.
17:59
PIXSELL
VOYO logo

Dogodilo se to sredinom travnja prošle godina kada je Tihomir Pejin obnašajući ulogu glavnog suca utakmice između Lokomotive i Dinama, u osvit najvećeg hrvatskog nogometnog derbija, 'pomilovao' Dinamovog napadača Soudanija ne pokazavši mu ni žuti karton za udaranje suparnika.

Pejin se odlučio tada za drugu metodu - pokazao je Alžircu na Uefin znak 'respect' na rukavu i naredio mu da se rukuje s 'oštećenim' igračem Lokomotive Lukom Capanom kojeg je nekoliko trenutaka prije toga udario kopačkom po nozi. Mišljenje stručnjaka i javnosti nije išlo u smjeru pokazivanja bedževa već crvenog kartona Soudaniju koji bi time propustio ogled protiv splitske momčadi, a što o svemu misle Hajdukovi nogometaši pokazali su prvom sljedećom prilikom izlaskom na travnjak u bijelim majicama sa natpisom 'respect'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji derbi kojeg je Pejin sudio odigran je u prošloj sezoni i završio remijem 2-2 nakon kojeg je također bilo kritika na račun njegova vođenja. Utakmice Hajduka i Dinama vodio je još dvaput, oba puta u sezoni 2013/14 kada je splitska momčad slavila 2-0, a zagrebačka u susretu Kupa 5-0.

Derbi utakmica 22. kola Prve HNL se igra u nedjelju na Maksimiru s početkom u 15 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo