IMAJU DREAM TEAM / Može li PSG s Messijem, Neymarom, Mbappeom osvojiti Ligu prvaka? Legendarni Ronaldo ponudio je genijalan odgovor

Image
Foto: Profimedia

Parižani sada imaju 'dream team' i prema mnogima su prvi favoriti za osvajanje Lige prvaka

7.9.2021.
13:03
Profimedia
VOYO logo

PSG je ovoga ljeta odradio uvjerljivo najbolji prijelazni rok u klupskoj povijesti. Doveli su Lionela Messija, Gianluigija Donnarummu, Achrafa Hakimija, Sergija Ramosa, Nuna Mendesa, Danila Pereiru i Ginija Wijnalduma i zadržali su Kyliana Mbappea u svojim redovima.

Parižani sada imaju "dream team" i prema mnogima su prvi favoriti za osvajanje Lige prvaka, dok je prvenstvo s ovakvom momčadi neupitno njihovo. Međutim, neki smatraju kako PSG-u čak niti ta zvjezdana momčad neće biti dostatna za osvajanje Lige prvaka. Jedan od tih je i legendarni brazilski nogometaš Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još je prerano pričati o tome tko će postati prvak Europe. Stvari se najbolje vide tek u četvrtfinalu. PSG ima najbolju startnu poziciju, ali jedna stvar je pričati o tome, a sasvim druga je ono što će se dogoditi na travnjaku", izjavio je Ronaldo i dao je savršeni primjer.

Image

'Zvijezde ne garantiraju Ligu prvaka'

"Ja sam u Realu bio pet sezona, bili smo Galacticosi, momčad sastavljena od zvijezda, i nikad nismo osvojili Ligu prvaka. Nogomet nije matematika, ne znači da će najbolja momčad osvojiti trofej", pojasnio je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dotakao se kratko i Mbappea kojeg mnogi uspoređuju upravo s njim. "Da, slični smo. Nevjerojatno je kvalitetan, ima sjajnu tehniku i sve izvodi u ludoj brzini. I još je jako mlad. Sviđa mi se", rekao je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo