MOŽDA SU VAM PROMAKLI TRENUCI ČISTE MAGIJE LUKE MODRIĆA: / Pogledajte poteze Vatrenog iz Lige prvaka o kojima svi pričaju

Image

Modrić je namjestio vodeći gol Karima Benzeme, ali je generalno odigrao briljantnu utakmicu

17.3.2021.
15:39
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i najbolji igrač Real Madrida, Luka Modrić, odigrao je još jednu izvanserijsku utakmicu za svoj klub. U osmini finala Lige prvaka, bio je ponajbolji igrač u 3:1 pobjedi protiv Atalante, a o njegovim potezima danas pišu brojni europski mediji i dive mu se navijači diljem svijeta.

Modrić je namjestio vodeći gol Karima Benzeme, ali je generalno odigrao briljantnu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Luka Modric of Real Madrid reacts during the match between Villarreal CF vs Real Madrid of LaLiga, date 17, 2018-2019 season. La Ceramica Stadium. Villarreal, Spain - 03 JAN 2018.,Image: 405472702, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Japan, Spain, and The Netherlands ***, Model Release: no

Marca ga je tako proglasila genijalcem, trener Zinedine Zidane je rekao da Luka igra kao da ima 25, a ne 35 godina, a sada se na društvenim mrežama pojavio video sa svim Modrićevim potezima iz prošle utakmice.

Video pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je i sam za sebe kazao da se osjeća jako dobro i da ne misli da mu je karijera pri kraju. "Osjećam se kao da imam 27 godina. Osjećam se jako dobro, nije potrebno gledati moje godine, moju putovnicu, nego ono što radim na terenu. S obzirom na svoju fizičku spremu te na sve ono što sam dosad postigao ovdje, i dalje sam motiviran za igranje na najvišoj razini. Iz dana u dan vježbam kako bih to ostvario", rekao je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo