IZGUBIO JE KONTROLU / Mourinho izazvao novi skandal. Potpuno je poludio nakon svađe s novinarima: 'Ma neka se gone u ku*ac, ja želim pričati'

Image
Foto: Screenshot

Na putu do presice posvađao se s nekoliko novinara

27.9.2021.
12:17
Screenshot
VOYO logo

Vrlo uzbudljiva i atraktivna bila je utakmica 6. kola Serie A, rimski derbi u kojem je Lazio svladao Romu 3-2. Nakon šest odigranih utakmica Roma ima četiri pobjede i dva poraza, a oba puta je Roma padala uz istovjetnih 2-3. Prije Lazija na takav je način sastav kojeg vodi Jose Mourinho svladala Verona i hrvatski strateg Igor Tudor.

Mourinho je nakon poraza u rimskom derbiju označio tko je krivac za kapitulaciju njegove momčadi, a to su dakako suci. Mourinho je usput izazvao i omanji skandal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dajući izjave za televiziju DAZN, napao je suce koji su dijelili pravdu na utakmici s Laziom.

"Vratio sam se u Italiju nakon deset godina i odmah primijetio da se nogomet u ovoj zemlji jako poboljšao, ali da talijanski suci, kako oni na terenu tako i oni u VAR sobama, nisu ni blizu na toj razini. Oni koji su vodili današnji derbi nemaju kvalitetu potrebnu za ovu razinu. Teško smo oštećeni s dvije velike sudačke greške. Umjesto da nam dosude penal nakon prekršaja na Zaniolu u prvom dijelu, Lazio dobije akciju iz koje zabije za 2:0. To je greška i glavnog suca Guide i njegova videoasistenta. To je previše. Zatim su propustili dati drugi žuti Lucasu Leivi, a morali su. Naravno da bi Laziju bilo teže igrati protiv nas s desetoricom", govorio je srditi Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Jose Mourinho

Potpuno poludio uoči presice

Zatim je potpuno izgubio živce kada je krenuo na službenu konferenciju za medije. Na putu do presice posvađao se s nekoliko novinara, a najviše s Angelom Mangianteom sa Sky Sportsa. Na ulasku u dvoranu za medije Mourinho je totalno izgubio živce kada je saznao da Lazio, koji je bio domaćin na ovom derbiju, ne dopušta novinarima da trenerima postavljaju pitanja uživo, već da ih moraju poslati e-poštom kako bi ih glasnogovornik pročitao na presici.

Portugalac je htio na presici uživo pričati s novinarima i vjerojatno još malo rigati vatru po sucima, ali to mu nije bilo dozvoljeno pa je eksplodirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma neka se gone u ku*ac s ovakvom konferencijom za medije, ja želim pričati s novinarima", vikao je Mourinho na delegata utakmice koji mu je pokušao objasniti da nije on kriv već da je Lazio postavio takve uvjete, ali Jose se nije dao smesti.

Kako je cijeli cirkus izgledao pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo