MOURINHU SE SVIĐA BILIĆ: / "Nas dvojica bismo mogli biti prijatelji"

Image
Foto: AFP, SERGEI SUPINSKY

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić pravi je trenerski hit u Engleskoj.

23.10.2015.
15:27
AFP, SERGEI SUPINSKY
VOYO logo

Na aktualni prvak dolazi aktualni prvak Chelsea predvođen osebujnim Joseom Mourinhom. Iako je momčad sa Stamford Bridgea očajno startala u novu sezonu, to nije nimalo promijenilo Bilićevo mišljenje o portugalskom stručnjaku.

"Bilić mi se sviđa kao trener"

"Za njega je lako reći da je jedan od najboljih trenera jer je dokazao kroz cijelu karijeru. Genijalan je i da budem iskren jedva čekam utakmicu", rekao je Bilić u najavi dvoboja, a Mourinho je u petak uzvratio s pohvalama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SLAVEN BILIĆ PRIZNAO: /

Mourinho je genijalan!

Image
SLAVEN BILIĆ PRIZNAO: /

Mourinho je genijalan!

"Bilić mi se sviđa kao trener. Još od vremena kad je vodio hrvatsku reprezentaciju, pa preko Beşiktaşa, sve do sada u West Hamu. Ne poznajem ga dobro kao osobu, ali imam osjećaj da bismo mogli biti prijatelji", rekao je Mourinho engleskim novinarima.

SMS čestitka

Što se tiče predstojeće utakmice, Portugalac je teret favorita svalio na Bilićeva leđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogledajte ljestvicu. Pogledajte gdje je West Ham i gdje smo mi. Zaključak je lagan", rekao je trener momčadi koja je trenutno tek na 12. mjestu.

Kad je u pitanju odnos između Bilića i Mourinha, treba podsjetiti da je Portugalac poslao hrvatskom stručnjaku SMS poruku s čestitkom kad je ovaj imenovan menadžerom Čekićara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo