VIDEO: / Je li ovo kraj? Sjećate li se Mourinhovih suza?

Britanski tabloid The Sun vjeruje da je već postignut dogovor između Chelseaja i Jose Mourinha, te da će se portugalski nogometni trener službeno vratiti u londonski klub 1. srpnja.

3.5.2013.
14:15
VOYO logo

Trener Real Madrida dao je naslutiti nakon ispadanja u polufinalu Lige prvaka od Borussije Dortmund da su njegovi dani u Kraljevskom klubu odbrojani.

Vjeruje se da je nova-stara destinacija Portugalca njegov Chelsea, a The Sun je uvjeren da će transfer biti službeno obznanjen 1. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlasnik Chelseaja Roman Abramovič navodno je ponudio Mourinhu 11.8 milijuna eura po sezoni, a ruski će milijarder zasigurno morati platiti jednako visoku, ako ne i veću odštetu Realu, kako bi španjolski klub pristao raskinuti ugovor s Portugalcem.

No, dok stvari ne sjednu na svoje mjesto, Mourinho nastavlja s treninzima u Realu. Prvi trening sazvan je za četvrtak ujutro, kada su kamere, vjeruju španjolski mediji, uhvatile 'oproštajni zagrljaj' karizmatičnog Portugalca i kapetana momčadi Sergija Ramosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolci su u zagrljaju s Ramosom povukli paralelu sa situacijom kada je Mourinho bio u talijanskom Interu. Tada je na odlasku snažno, u suzama, zagrlio Marca Materazzija. Jedina razlika je u tome što Mourinho ovoga puta nije plakao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo