MOURINHO U LOVU NA JEDNOG OD NAJBOLJIH SVJETSKIH STOPERA: / Želi ga prije nego dobije konkurenciju za njegov potpis!

Image
Foto: AFP

U srijedu se u medijima pojavila priča o Bonnuciju i Unitedu

28.6.2018.
18:41
AFP
VOYO logo

Premium Sport iz Italije pokrenuo je priču prema kojoj se Jose Mourinho okrenuo dovođenju Leonarda Bonuccija, 31- godišnjeg talijanskog stopera iz Milana jer je nezadovoljan igrama njegovih stopera prošle sezone, ali i zato jer želi u obranu unijeti malo temperamenta.

Problemi s novcem

Milan je u nepovoljnoj situaciji zbog financijskog fair-playa pa je moguće da United želi iskoristiti tu situaciju u svoju korist. Corriere dello Sport je objavio popratnu priču prema kojoj bi transfer mogao iznositi 40 milijuna eura. Milan ga je lani platio 42 milijuna eura pa bi ovim transferom vratili uloženi novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Menadžer Manchester Uniteda je izjavio da je svjestan kako bi moglo doći do aukcije jer za Bonuccija postoji interes još nekolicine klubova, u prvom redu Cityja i Chelseaja pa upravo zato Mourinho želi da se transfer zaključi što prije i da se izbjegne podizanje cijene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne igranje Europe je problem

Milan će sigurno htjeti zadržati Bonuccija, ali njihova kazna koja ih je na dvije godine izbacila iz Europe je gotovo sigurno dovoljno velik uteg da ga ne uspiju zadržati jer Bonucci svakako ne želi sljedeće dvije sezone provesti bez Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo