MOURINHO PRONAŠAO ZAMJENU ZA ZLATANA: / Bivšem klubu plaća 70 milijuna eura za sjajnog napadača

Image
Foto: AFP, ODD ANDERSEN

Engleski nogometni div Manchester United na pragu je dovođenja prvog pojačanja za sljedeću sezonu.

9.6.2017.
17:04
AFP, ODD ANDERSEN
VOYO logo

Igračev agent Juanma Lopez sastao se u petak s glavnim direktorom Reala Joseom Angelom Sanchezom kako bi obavijestio vodstvo kluba o želji svoga klijenta za odlaskom u Manchester United, piše Marca. Engleski Telegraph, pak, dodaje da je Morata već dogovorio osobne uvjete s Unitedom, a sada je na klubovima da postignu dogovor oko odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne želi još jednu takvu sezonu'

Prva ponuda iz Manchestera je navodno iznosila 60 milijuna eura, ali ju je Real glatko odbio. Jose Mourinho i društvo sada su spremni podići iznos na 70 milijuna eura što bi moglo biti dovoljno za dogovor iako su se u Madridu nadali odšteti od čak 90 milijuna eura. To se ipak čini kao veliko pretjerivanje s obzirom da se radi o igraču koji u netom okončanoj sezoni nije bio u prvom planu kod trenera Zinedinea Zidanea. Najčešće je ulazio s klupe, ali je unatoč tome uspio je postići čak 20 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Alvaro ne želi iskusiti još jednu takvu sezonu. Bila je sjajna, ali on želi igrati više", poručio je igračev agent.

U Manchester Unitedu se nadaju da će Morata biti odgovarajuća zamjena za Zlatana Ibrahimovića s kojim klub neće produljiti suradnju. Na Old Traffordu je prvi izbor bio francuski napadač Antoine Griezmann, ali on je odlučio ostati u Atleticu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo