Mourinho poludio jer su mu uzeli čak i mobitel!

Jose Mourinho mogao bi u utorak navečer na Camp Nou proživjeti jednu od najtežih utakmica u karijeri.

3.5.2011.
17:15
VOYO logo

Knjige su već napisane o uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka između Barcelone i Reala na Camp Nou, ali nove zanimljive detalje objavili su na dan susreta španjolski mediji. Poznato je da je Jose Mourinho osuđen na gledanje utakmice iz svečane lože, zbog isključenja koje je zaradio prije tjedan dana u Madridu.

No, iako bi se mnogi mijenjali za njegovo mjesto u loži, vjerujemo da njemu pogled na prepuni Camp Nou u ovim okolnostima neće biti nimalo spektakularan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za to je nekoliko razloga. UEFA-inom kaznom Mourinhu su sasvim vezane ruke kad je vođenje momčadi s tribina u pitanju. Kazna podrazumijeva da Mourinho neće moći svojem pomoćniku Aitoru Karanki slati čak ni SMS poruke, a kamoli zvati bilo koga mobitelom, zbog čega Portugalac posebno bijesan na UEFA-u. Uz to će stalno biti pod posebnom pratnjom ljudi koji će ga štititi od bijesne mase u Barceloni. Realov trener je u Barceloni bio omražen i prije brojnih uvreda koje je na račun Katalonaca izrekao u posljednjih tjedan dana, a sada mu spremaju još 'topliji' doček.

Ako se u cijelu priču umiješaju Messi i društvo, pa Barça već u prvom poluvremenu 'podeblja' 2:0 iz prve utakmice, slavni Portugalac bi zaista mogao proživjeti teške trenutke. Napomenimo da je UEFA na ovaj susret poslala posebnog supervizora za suđenje, slavnog Pierluigija Collinu, koji će pratiti svaki korak glavnog suca Franka de Bleeckerea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Liga prvaka

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201105020614006 arti-201105010350006 arti-201105020553006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo