MOURINHO POKUŠAVA NAJLJUĆEM RIVALU OTETI KAPITALCA: / Nakon što je Cityju 'ukrao' Sancheza i Freda isto bi mogao učiniti i Redsima!

Image
Foto: AFP

Skoro je završio u Liverpoolu, a sada bi mogao u United

27.6.2018.
22:02
AFP
VOYO logo

Nakon što je bio na pragu potpisa za Liverpool, ali se transfer ipak nije dogodio, Nabil Fekir mogao bi završiti u Manchester Unitedu! Dobre igre Fekira na Svjetskom prvenstvu u Rusiji probudile su interes kod Josea Mourinha i moglo bi se lako dogoditi da Fekir ovo ljeto preseli u Manchester.

Pokušat će ga preoteti

Priča oko Fekira i Uniteda posebno je zanimljiva zato što ne bi bio prvi puta da Mourinho i United kupe baš onog igrača za kojeg su zainteresirani njihovi rivali, Cityju su tako već uspjeli "ukrasti" Alexisa Sancheza i Freda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako, situacija s Fekirom ipak je malo drugačija. Predsjednik Lyona, Jean Michel Aulas izjavio je kako više sigurno neće biti pregovora s Liverpoolom, tako da će United možda imati mir koji im je potreban da transfer privedu kraju.

Aulas potvrdio da se sastao s Mourinhom

"Bio sam s Joseom, dugo smo razgovarali.", kratko je rekao Aulas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko bi do transfer došlo, Lyon bi vjerojatno tražio oko 60 milijuna eura, a ako Fekir nastavi s dobrim igrama u Rusiji, kao što se može vidjeti na videu ispod, moguće je da cijena bude i veća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo