MOURINHO OPET U SREDIŠTU INCIDENTA: / Solskjaer napao njegovog igrača, Jose podivljao - 'Ima sreće da mu Ole nije otac...'

Image

Osim preokreta i sjajne igre Uniteda, utakmicu je obilježio i jedan incident

11.4.2021.
22:37
VOYO logo

Nogometaši Manchester Uniteda izdvojili su se na drugom mjestu engleskog prvenstva 3-1 (0-1) pobjedom na gostovanju kod Tottenham Hotspura u susretu 31. kola.

Tottenham je poveo krajem prvog poluvremena pogotkom Sona (40) nakon lijepe akcije, no u nastavku je uslijedio preokret kojim je United uzvratio za ponižavajući 1-6 poraz na Old Traffordu u prvom dijelu sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na 1-1 izjednačio je Fred (57) pospremivši odbijanac u mrežu, da bi United u vodstvo doveo Cavani (79) sjajnim pogotkom glavom u padu. Konačni rezultat postavio je Greenwood (90+6) u posljednjoj minuti sudačke nadoknade.

Osim preokreta i sjajne igre Uniteda, utakmicu je obilježio i jedan incident. Naime, Unitedu je poništen pogodak još u prvom dijelu kod rezultata 0:0 i to zato jer je u začetku akcije McTominay napravio faul nad Sonom. U trku je rukom zahvatio Koreanca i ovaj je pao kao pokošen i još se previjao na travi neko vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Tottenham Hotspur's South Korean striker Son Heung-Min (L) and Manchester United's Brazilian midfielder Fred (R) speak with Tottenham Hotspur's Portuguese head coach Jose Mourinho following the English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Manchester United at Tottenham Hotspur Stadium in London, on April 11, 2021.,Image: 604782069, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications., Model Release: no

Gadna svađa

Sudac je nakon konzultacije s VAR-om poništio pogodak Cavanija u nastavku te akcije, a nakon utakmice baš je oko te situacije nastala grdna svađa.

"Apsolutno se izgubila draž ove igre ako je to bila očita pogreška. Očita je pogreška bila što se to uopće pregledavalo. Da moj sin tako ostane ležati tri minute nakon što dobije takav 'udarac' od prijatelja i da mu deset prijatelja treba pomoći da ustane, ne bih mu dao jesti", izjavio je Solskjaer i time uvrijedio Sona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo se oglasio Jose Mourinho i obrani je svog igrača te je pak on napao Solskjaera.

"Sonny ima sreće što mu je otac bolji čovjek od Olea. Otac uvijek mora hraniti svoju djecu, bez obzira na njihovo ponašanje. Ako moraš krasti da nahraniš djecu, krast ćeš. Rekao sam Oleu što mislim o njegovim komentarima", izjavio je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga je, dakako napao i novinare jer ga nisu samoinicijativno pitali za komentare trenera Uniteda.

"Da sam ja to rekao o nekom igraču iz protivničke ekipe, zamislite kakva bi bila reakcija. Iznenađen sam što mi niste postavili pitanje o Oleovim komentarima. To je žalosno od vas. Žalosno je što nemate toliko morala da me tretirate kao i ostale", rekao je Mourinho otišao s pressice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo