želi u bundesligu / Mourinho ne želi sabotirati Kovača: 'Iskren sam, ne bih da izgubi posao u Bayernu'

Image
Foto: Nick Potts/Press Association/PIXSELL/AP Images

Jose Mourinho htio bi u Bundesligu, ali ne preko tuđe nesreće

10.4.2019.
13:25
Nick Potts/Press Association/PIXSELL/AP Images
VOYO logo

Jose Mourinho i dalje motri i čeka pravu priliku i ponudu za povratak na klupu. Portugalac je još uvijek slobodan, a vrlo rado okušao bi se u dvije lige u kojima još nije bio, Bundesligi i Ligue 1.

Kada je u pitanju Bundesliga, tu su ga povezivali s minhenskim Bayernom koji vodi Niko Kovač. I kojemu Mourinho ne želi oduzimati posao pa je na pitanje o potencijalnom prihvaćanju ponude odgovorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poštujem Niku kao i druge kolege, stoga ne mogu odgovoriti na to pitanje. Mogu samo reći da je Bayern veliki klub, ali iskreno se nadam da će Niko sačuvati svoj posao jer je radio vrlo naporno da dođe na ovu razinu", rekao je za Bild.

"Upoznao sam ga u prijateljskoj utakmici i odmah mi se svidio. Osjestio sam odličnu vezu između nas i obostrano poštovanje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne tako davno Mourinho nije previše pozitivno govorio o Kovaču kada je Bayern ispao u Ligi prvaka od Liverpoola već u osmini finala. Sada je pohvalio i cijelu organizaciju njemačke lige.

"Bundesliga je uzbudljivo natjecanje. Momčadi u sredini ljestvice konstantno napreduju, zbog toga je to jedno sjajno Prvenstvo. Puni stadioni, odlična organizacija, dobre taktičke postavke kod mnogih momčadi. Mislim da je Bundesliga zanimljiva."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo