Mourinho pokazao koliko je ljubomoran na Casillasa!

Real Madrid do nove pobjede u Primeri došao je provukavši se protiv Sociedada. Na kraju utakmice stajalo je 4:3 za Madriđane, no kako je počela, moglo je biti i drugačije.

7.1.2013.
9:01
VOYO logo

"Za mene je savršeno ako mi navijači zvižde uoči utakmice i onda podržavaju momčad tijekom utakmice. Rekao sam Adanu uoči utakmice da zvižduci nisu usmjereni prema njemu. Navijači i novinari nemaju problema s njim, nego sa mnom", rekao je u svom stilu Mourinho i pecnuo Casillasa na čiju je popularnost očito poprilično ljubomoran.

"Postoje i ljudi koji nisu pljeskali kad je Casillas ušao i koji nisu sretni s njegovim nastupima. Ako ja nešto ne radim dobro onda je i normalno da mi zvižde i to je nešto sa čime moram živjeti. Ja nisam taj koji želi biti heroj unatoč svojim izvedbama", okrznuo je Mourinho Casillasa i vratio se svome Adanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ali po mojem mišljenju postoji manjak poštovanja prema Adanu, on zaslužuje više poštovanja. On je u ovom klubu već 16 godina, trenirao je u Realu, dolazi iz obitelji Realovih navijača i rođen je u Madridu. Zašto on nema pravo biti sretan? Transformirali ste problem i napad na Mourinha u manjak poštovanja prema Adanu", zaključio je portugalski strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo