MOURINHO NA SVA ZVONA NAHVALIO PERIŠIĆA: / 'On nije običan krilni napadač, nevjerojatno je jak i sjajan u skoku!'

Image
Foto: AFP

Dugo ga je pokušavao potpisati

13.7.2018.
9:47
AFP
VOYO logo

Jose Mourinho na sva zvona nahvalio je Ivana Perišića nakon pobjede nad Engleskom i istaknuo zbog kojih je to vrlina Perišić u prošlosti bio smatran jednom od glavnih meta za transfer Manchester United.

Bitan za Hrvatsku

Perišić se dokazao kao izrazito važan dio reprezentacije kada je protiv Engleske odigrao svoju ponajbolju partiju za Hrvatsku i pogurao reprezentaciju prema finalu, a sebi osigurao ocjenu za najboljeg nogometaša polufinalnih ogleda po izboru većine relevantnih statističkih kuća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu kad je najbitnije

Veznjak Intera koji je također zabio i pobjednički gol protiv Islanda, zabio je izjednačujući pogodak za Hrvatsku 22 minute prije kraja utakmice, a kasnije je, baš kao i protiv Rusije, pogodio stativu. Na kraju je upravo on bio taj koji je osvojio zračni duel i dopremio loptu do Marija Mandžukića koji je zabio za pobjedu i finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječi hvale

"Perišić nije običan krilni napadač.", rekao je Mourinho za RT. "Inače gledamo krilne igrače koji su samo brzi i kreativni, ali Perišić je jak i sjajan u skoku. Vidjelo se to kad je na kraju utakmici osvojio loptu u zraku.", zaključio je Mourinho o Perišiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo