MOURINHO IZGUBIO STRPLJENJE: / Četvorica igrača mogu otići, a među njima je i najveća zvijezda s kojom je raskinuo sve veze

Image
Foto: AFP

Manchester United za nova pojačanja pokušat će novac skupiti od prodaje francuskog majstora

17.4.2018.
11:24
AFP
VOYO logo

Portugalski stručnjak na klupi Manchester Uniteda, Jose Mourinho, spreman je ovog ljeta pustiti ponajboljeg igrača Paula Pogbu iz kluba. Mourinho je izgubio strpljenje s najskupljim pojačanjem Crvenih vragova u povijesti i stavio ga je na transfer listu na kojoj su uz njega Anthony Martial, Daley Blind i Matteo Darmian.

SRPSKI REPREZENTATIVAC UZIMA HRVATU MJESTO U UNITEDU? Mourinho poslao skaute u Italiju po igrača od 100 milijuna eura

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već se o tome počelo spekulirati nakon što je Pep Guardiola otkrio kako je Francuz bio ponuđen Cityju u zimskom prijelaznom roku.

Odnos Mourinha i Pogbe se pogoršao ove godine, a tome svjedoči podatak da je veznjak zamijenjen ili nije krenuo od prve minute u sedam od posljednjih 11 utakmica, piše Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koji je kriterij da trener bira momčad? Ja znam samo jedan - kako igraš! To je jedini način kako ja mogu birati igrače. Ili želite da ih biram prema tome koliko su nas stajali? Ili prema njihovoj plaći? Lijepim licima? Jedino su nastupi bitni!", rekao je Mourinho na konferenciji za novinare nakon ligaškog poraza od WBA-a kojim je i službeno okrunjen City kao prvak Engleske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogba je već bio na meti velikih europskih klubova i sve je izglednije kako će napustiti Englesku na kraju ove sezone jer se ne uspijeva uklopiti u Mourinhov nogomet. Za Martiala je interes pokazao Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo