Bomba s Otoka: Chelsea kupuje Ronalda za 60 milijuna funti?

Jose Mourinho i Cristiano Ronaldo vraćaju se na Otok, točnije u Chelsea. Zvuči pomalo nevjerojatno, ali gdje ima dima, ima i vatre, ističu engleski mediji.

31.3.2013.
13:28
VOYO logo

Otočki novinari doznali su kako je Jose Mourinho dogovorio svoj povratak na Stamford Bridge, te kako je kao uvjet Romanu Abramoviču dao kupnju Cristiana Ronalda.

Bogati Rus nema ništa protiv da ponajboljeg nogometaša svijeta vidi u svome gnijezdu. Najavio je Abramovič kako se ovo ljeto sprema velika čista u njegovoj svlačionici, te kako će uložiti značajan iznos u pojačanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je prvi na listi Mourinhovih želja, Rus je Realu spreman iskeširati 60 milijuna funti, iako mu već sljedeće ljeto ističe ugovor s Kraljevskim klubom, a Portugalac ga, kako sada stvari stoje, ne namjerava produžiti.

Vrlo vjerojatno bi to trebalo značiti kako će predsjednik Reala Florentino Perez ponudu prihvatiti, a onda je sve na Ronaldu. Iako je CR7 često isticao kako je jedini klub na Otoku za koji bi zaigrao njegov Manchester United, vrijedi vidjeti hoće li ga Mourinho uspjeti nagovoriti na suprotno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo