MOURINHO BEZ DLAKE NA JEZIKU O POVRATKU IBRE U KLUB: / Evo što Unitedov strateg misli o toj ideji

Image
Foto: AFP

Portugalski strateg otkrio je što misli o povratku Ibrahimovića

27.10.2018.
7:54
AFP
VOYO logo

Trener engleskog prvoligaša Manchester Uniteda Jose Mourinho negirao je tvrdnje medija o tome da bi se švedski reprezentativac i aktualni napadač američkog Los Angeles Galaxyja Zlatan Ibrahimović tijekom ovogodišnjeg zimskog prelaznog roka mogao vratiti na Old Trafford, javlja Anadolu Agency.

Mourinho je govorio na konferenciji za novinare pred ovotjedni susret protiv Evertona, a tom prilikom je kazao kako ne postoji mogućnost za povratak Ibrahimovića u Manchester United u zimskom prelaznom roku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kriza najboljeg napadača

Švedski nogometaš je tijekom dvije sezone u Manchester Unitedu zabilježio 53 utakmice i 29 golova. Portugalski stručnjak prokomentirao je i kiritike na račun belgijskog reprezentativca u redovima “crvenih vragova” Romelua Lukakua, koji posljednjih osam utakmica nije postigao pogodak

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vjerujem da će se Lukaku vrlo brzo vratiti u formu. Jednog dana će ponovo početi postizati golove i tako vratiti samopouzdanje”, istaknuo je Mourinho. Dodao je kako ozljeđeni u redovima Manchester Uniteda Alexis Sanchez i Jesse Lingard neće nastupiti protiv Evertona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo